20 December 2008

20 December 2008

Why 20 December 2008??Sebab yer..pd tarikh tersebut aku menymbut kelahiran aku yg ke 23..Adik!!!kakak 23 thun tau not 24..I mude lg tau..hehe..

1. Adik Ecah yg terawal sehari wish jam 3.20ptg pd 19 December..tp xpe..dia wish dr kg..coz dia kene anta ke kg sempena cuti skola..

2. Cik Sara Misz Butterfly.
.wish kat YM je..coz dia tkut tertido..so I'll Appreciate it..TQ so much sis

3. My Hubby..tepat kul 12pg..npe la Bie tak jd org 1st..tp takpe..dia anta MMS + Video yg dia create sndiri

4. My Mama & Papa..walaupun just call je..tp sungguh touching coz Papa siap bacakan doa lg..

5. My Sis..Ijan..pas balik je keje dia da standby MMS dr tmpt keje dia..haha

6. My Frenz Mardhiah Zainal Abidin from Scotland..TQ so Much Darling..I Love U Babe..


7. My Frenz yg ngade2 merajuk..SPIKE..walaupun kat myspace j
e..tp sungguh2 dihargai..(Babe..jgn merajuk lg)

8.My Frenz Yati + Kengkawan yg join Sport Day today..


9. All My Frenz..nak sebutkan sume mmg tak lrt la..

TQ so much BABE..I LOVE U ALL..THANKS A LOT..

AND THE BEST PART THIS PICTURE

::birthday girl with birthday man::

Ktorg sme tarikh lahir..ni sebenarnya Encik Ruslan Mispan aka MRM
Big Bos aku ni..

Happy Birthday to Encik Ruslan yg ke...ntah xtau la..

2 comments:

eiman@nurizan said...

so aku kira orang terakhir la wish birthday yang ke 23 kat ko eh... happy birthday...

mAr@ZiEy said...

hhahah..mmg pun..nyway thanks