23 December 2008

Are You Fuddy Duddy

Ha...jwb pat..jwb ngan jujur..Are You Fuddy Duddy??...klu aku yer jwpan ntah la..org lain kene nilaikan utk diri aku ni..aku tak reti nak nilai diri sndiri coz aku tau kelemahan aku je..kelebihan aku,hahahahaa...tak tau la..sumtimes yer..aku Fuddy Duddy..but tak selalu..aku kan suke cerita tntg future,pemikiran tntg future..hhahhaha..
Citer lain la..smlm pas balik keje mmg penat sgt..mklumla ari senin mmg pnt la..tak tau npe..ari senin je mmg pent..then smpai je umh bukak je pintu...aku terus jerit2 cm nnek kebayan..hahahha..mne tak yer..umh sepah gler2..start je bukak pintu (5.50pm) smpai kul 7.30pm,aku dok kemas umh je..mmg serius pent..then ngan tak msk lg..adoi..da siap sume keje..aku mandi solat..then turun bwh nak standby msk..tgk2 adik aku da dok landing kat dpn tv..then smpat tnye.."Kak..ko tak msk ke?"..ish..da la aku pnt keje..blik umh kemas umh lg..tp xpe..aku pun mmg lapo pun..so msk la cincai2 je..jnji dpt mkn utk 4 org..
Then pas msk,naik ats on pc..usha frenster,myspace,facebook ngan blog..bru nak off pc,adik aku la ketuk pintu..ckp.."Kak,bakal mak mentua ko dtg tu"...ha????????????Mak Pojie dtg umh??ngan seluar pendek ngan baby T je aku smlm..trus aku trun bwh..tp aku tukar la bju sluar tu..gler dpn bakal mak mentua pkai cmtu..hahahahah..mau dia reject yer aku ni..hahahahah..rupe2 yer dia singgah jap jenguk aku..huhuu..terharu gler..dia dtg ngan pojie je..lgpun dorg nak cepat g cheras..takde pape buah tgn pun dr Bota tu..just tgn bakal mak mentua je dpt ku cium..lgpun dorg jap je..then pas dorg balik..aku naik ats TDO!!!!!
Tp aku tersedar dlm kul 3.30am..coz hp aku asyik memekak je..ntah sape ntah anta sms pg2 buta..ucap madah2 berhelah..tu la pdah klu YM dlm status I'm Mobile..dorg tu bukan kire..jnji anta pesanan madah berhelah tu..da sedar tu..pyh lak nak tdo..so guling2 peluk bantal bucuk..terlelap balik..
So pg ni ngan kerehatan yg mencukupi..(I think ckup kot)..aku wat la keje aku..iaitu..wat pape yg aku rse pending..actually keje aku mmg bk yg pending..tp aku wat tak tau je..coz aku tau,keje2 aku ni mmg suka di pendingkan...hahahahah..skg da kul 10.40am..bru setgh keje aku wat..dr td dok belek2 gmbr sukan..barangsiapa nak tgk gmbr sukan sila BUZZ me kat YM aku..

No comments: