25 December 2008

Cite 25 Dec

Selamat Hari Natal khas buat mereka yg beragama Kristian..so memandgkan arini X-Mas..so public holiday la..hehehe..dan aku mengambil peluang cuti ni merehatkan bdn yg kene direhatkan ni..plan je nak rehat tp takleh gak..bgn pg2 da kene kemas umh..bsuh bju yg da bertimbun2 tu..nsib la tak ujan ptg td..klu x..berbau la bju2 tu klu lembab je..so pas kemas umh sume..g anta Ijan g keje..then balik umh rehat tgk show2 kat tv..then tggu Pojie dtg umh coz ktorg nak g round lg utk survey brg2 utk masa depan ktorg..hahahah..mmg penat gler coz arini sume mall mmg sesak ngan manusia yg bercuti dr bekerja dan manusia yg kene keje time public holiday ni..hahaha..pulang ke pangkuan umh dlm kul 9.30pm..kuar dr kul 1.30ptg rse yer..takleh kuar lme2 coz sok kene keje balik..klu tak keje mmg time tu tak balik lg la umh kot..hahaha..smpai umh mmg da lepak gler2..penat siot!!!nsib sblm kuar umh aku da settlekan sume keje kat umh ni..klu tak mmg nahas aku kene kemas umh..nasihat kepda mereka yg mmg suke jenjalan..pastikan keadaan rumah anda dlm keadaan bersih terlebih dahulu sblm anda keluar jenjalan..smpai umh dlm kul 9.30pm..aku igtkan Ijan balik ngan Zura..so aku dok lepak2 lg..skali dia anta sms.."Kak..amek aku.."...ayooo..kuar balik umh g amik Ijan dr keje

So aku kuar la balik g amik Ijan..dlm perjalanan balik aku on la radio hot aku..bukan HOTFM ek..tp FLYFM..yg syok yer citer psl Miss Santa Claus vs Mr Big Foot..tau xnpe..si Miss Santa Claus ni ckp English dlm loghat Kelate yg pekat gler...aku ngan adik aku bantai gelak gler2 dlm kete..tp aku salute la minah tu..dia berani ckp English walaupun dia tau grammar ngan spelling dia slh..aku tak tau pe sbnryer yg terjadi coz aku dgr pun da nak pghujung cter..si Mr BigFoot ni lak cm pompuan pun leh gak..cam nyah pun leh gak..cam laki pun leh gak..aku pun tak tau..kiter tak leh nilai org dr suara je kan..so td yer citer kat FLYFM mmg rock..syok gler...Miss Santa Claus ngan Mr BigFoot..u are Rock babe..I LIKE U GUYS..

Alamak..perut aku wat hal lak mlm2 ni...maybe ptg td aku dok lyn aiskrem byk sgt kot..di tmbh aku tak mkn nasi..perit lak perut aku ni..k la babe..aku nak beristirehat jap..lgpun sok nak keje..tkut MC lak aku nnti..keje byk yg pending lak tu..heheh..keje ape ek..hehhehe..byk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..selamat mlm..and merry christmas..

No comments: