22 December 2008

Hero Malaya

Ha...mesti ko target aku nak citer tntg Anuar Zain takpun Rosyam Nor..haaaa...takpun Aqasha or Mahmud Ali Basha..hahahahha..sume slh sma skali..tak ingin aku citer psl mereka tu sume..aku nak citer psl 1 guy yg bikin hangat dr biasa kat Malaya ni..bikin kontroversi tu..ok..aku nak try pengetahuan korg..leh ke korg cam perbezaan twins ni..Aidil Zafuan ngan Aidil Zaquan ni..
::ni Aidil Zaquan (Adik)::
> dia ni kureng ckt dr abg dia,maybe dia rendah diri kot tu yg tak seMaju cm abg dia tu<

::ni Aidil Zafuan (abg)::

>hero Malaya yg bikin panazzz je,rmai aweks2 melalak coz dia kwen ngan janda<

Citer aku ni sbnryer takde pape pun just nak ltk muka mamat kembar ni kat blog jer..mklumla ensem siot!!!!!!!!!!!!!klu aku ltak gmbr kembar ekin ngan aien cm lain mcm lak..hahahaha..

Pape pun aku mendoakan ko berbahagia la ngan pilihan at ko tu..aku ucpkan Selamat Pengantin yg agak lame gak la kt ko..ala..lgpun korg bukan yer pengantin bru pun..

Sekian, terima kasih..aku nak out jap..g anta mknan kat adik aku..k adios amiggos..

2 comments:

eiman@nurizan said...

aik rita rudaini tu janda ker?

mAr@ZiEy said...

yer la..dia xwife kepada pengacara soccer board tv3(btul ke rncgan tu..bantai je)..akhbar ape ntah nme dia..