18 December 2008

keretaku

Amboi aku ni..1 mlm smpai 3 post nak taip..ni nme yer gian da memuncak..hahaha..

Td aku kuar ngan Bie..Bie ckp nak belikan kasut futsal utk aku..da pg da kedai sport td..tp
takde saiz lak..cam pelik la aku..aritu dorg ckp ade..ngade2..so Bie ckp lenkali la pg..so ngan frust yer kuar dr kedai tu tnpa beli ape2..aku ngan muka ngade2 ckp kat Bie g beli kasut time beday aku..then dia ckp besday aku watpe beli kasut futsal..tu tnda yer ade adiah lain..hahah

So ktorg plan nak g mkn sate..tgk2 full lak meja..cr la tmpt mkn lain..cm biasa la kedai
kegemaran Bie..restoran ape..hanya ktorg je yg tau..haha..

Then sblm ke tmpt mkn tu,nmpk car wash yg lom ttup..then keadaan kete aku mmg da thp melampau kotor nya..so suh Bie singgah jap car wash..kete ku nak mandi..time kete aku tgh mndi
tu..smpt lak aku snap gmbr kete tgh mandi..eeeuuuwww..tak malu btul kete aku ni..hahahha..
::macam raja lak siap ade org gosok kan badan..heheh::

::ade org siramkan air..ish..ish::

::luar dlm pun ade org cucikan..hahahahhahahahaha::

Sekian sahaja mlm ni..bersmbung esok ari..c ya..gud nite frenz..I LOVE U ALL

No comments: