24 December 2008

pencinta aiskrem

OOOO MY GOD....aku da temui tmpt pencinta aiskrem berkampung..hhahahah..for your information, aku ni mmg pengemar aiskrem yg teramat sgt..tak kesah la aiskrem ape..jnji bukan mint coz aku mmg tak suke bende2 yang ade mint..aku sungguh teruja gler bile dpt tau port baik punye utk lepak2 makan aiskrem dgn penuh kenikmatan..sebelum2 ni tmpt kunjungan biasa aku adalah mcD ngan Baskin Robbins..tp aku da jumpe port baik yer..NEW ZEALAND NATURAL..walaupun da lme kedai ni ade kat Malaysia..since 2003 lg..tp bru td aku dpt tau..oh..betapa Fuddy Duddy yer aku ni..hahahahah..
Korg visit dat website..gerenti korg akan rase korg berada kat alam fantasi smbil menikmati kelazatan aiskrem..sedap ke xaiskrem kat NZN tu..aku tak tau coz aku lom lg try..klu takde pape plan this weekend aku akan jenguk gak outlet NZN kat Gardens Mid Valley..tu je plg dekat aku rse la..hahahah..price yer mmg leh tahan..for 1 Ice Cream dlm RM23++...hahaha..bg mereka yg mmg pengemar or pencinta aiskrem mmg tak jd masalah kot..jnji leh rse then menikmati akan kelazatannya..By the way..skg NZN ade offer kot..ntah la..for you guys yg mmg nak rse aiskrem yg dr NZN leh la g ke outlet yg berdekatan

No comments: