20 December 2008

Surprise Kek

Pas je tamat sport day tu..kengkawan aku yg mmg ngok2 2 org tu telah mengejutkan aku ngan Birthday kek yg mmg aku tak sgka lgsung..aku igtkan dorg nak baling tepung kat aku..so tak tau lak dorg rncg belikan kek..

TQ SO MUCH YATI & SARA
I LOVE U GUYS

leh lak dorg calitkan krim kek tu kat muka aku ngan tdung aku..ish2..td mmg ade peperangan calit kek sekejap..hahahhaah..pas je wat surprise kek so ktorg g Alamanda utk celebrate beday aku kot..hahah..ktorg g layan wayang citer Histeria yg mmg tak seram pun..layan Bowling yg wat kali ke 2 yer aku main..dan aku dpt last place..jnji main..so fun and enjoy gler..ngan pakaian berbau kek and berselipar je..hahaha..so gamble gler ktorg..

::Kek Mengejut::

::U Guys Rock::

::Tiket wayang pun jd la::


::Minah Sengal::

2 comments:

cik murni izar said...

epi besday kaktiey! :P

mAr@ZiEy said...

TQ murni yg sungguh murni ucapan mu itu..