23 December 2008

tembam

Sebenarnya..aku da mls nak citer pasal PP aku yg tembam ni..tp arini da 3 org dok tegur aku yg PP aku mkin tembam..tu yg aku terasa tu..padahal aku mmg nak biarkan je PP aku ni mengalami pembesaran yg sihat...hahahah..tp cam bertambah2 sihat lak PP aku ni..body aku still maintain je..cmner ek nak kurangkan ketembamam aku ni..Aku bukan yer ape..da jd bahan da PP aku ni..body kurus then tang PP tembam semacam..Pojie lak mmg suka aku PP tembam..sng la dia dok tarik ngan cubit PP aku ni..ntah2 dgn keCubitan & keTarikan dr Pojie tu wat PP aku mkin tembam..hahahha..
Barangsiapa yg ade tips2 nak kempiskan PP ni leh la bg aku..petua2 org lme2 yg leh dipercayai ke..leh je kongsi ngan aku..aku ni nak gak try pakai tips2 yg korg bg tu..kot2 berkesan leh aku promote kat kengkawan aku lak..hahah..
Maybe aku ni ikut keturunan Papa kot..Papa aku dlu bulat org yer..Pp pun tembam..hahah..nama pun anak sulong pompuan..semestinya akan ikut gen dr Papa..hahaha..sifat2 amarah pun sume dtg dr Papa..sifat2 baik pun dtg dr Papa+Mama..nama pun anak..mestila ade gabungan gen-gen dorg tu..
Skg aku tgh mengalami kerinduan yg teramat sgt kat Jotak aku tu..ari2 aku dok tpon Mama nak ckp ngan Jotak walaupun dia sepatah pun tak paham pe yg aku ckp kan..walaupun tak paham tp dia memahami tau pe yg aku maksud kan..hahah..skg Jotak da berumur setahun 20 ari..beday dia selang 2 ari dr tarikh perkahwinan Abg Mus..hahahah..ha..PP Jotak pun tembam gak.takde pun org nak bising..hahahahahha..

2 comments:

~fik said...

kak tiey...gune la face lifting product by bio-essence...bgus..confirm pp ko akan mengecik balek n muke ko ok cket...tpkn..comey wut kalo tembam2..mcm pp aku..same je makin tembam..mkn byk xneik bdn,tp neik pp..hahaha

mAr@ZiEy said...

Thanks Fik..
Tp kan aku tak berani la pkai kosmetik product ni..ntah la..sjak azali..tkut makin parah je muka ni nnti..