23 January 2009

Al Kesah

Cmner ek nak stori..wa..smlm aku mengalami beberapa tekanan perasaan dan tekanan fikiran yg melampau..ade la beberapa tekanan peribadi yg agak2 sulit dan terlampau peribadi aku nak share ngan korg..hanya kat Bie je yg tau pe aku alami smlm..ktorg hadapi bersama..sush sng aku dia je yg tau..aku nak dia rse cmner aku rse..serba sedikit ade la kurang yer bile bersama ngan Bie..tp bile dia xde..tekanan mula menyinggah balik..ni yg bikin darah wa UP ni..hahah..so pg ni tekanan tu ttber berputar balik kat pemikiran kusut masai aku ni..ngan masalah PC aku yg tak abis2 menyusahkan sanubari aku..bertambah2 lg sesak jntung aku nak berdegup..aku paling2 tak suke..masalah peribadi menyerang aku smpai kat opis..ntah la..perkara yg berlaku smlm mmg wat aku sengsara sgt2..byk pihak aku ngan Bie kene jge..BENCI yer!!!.."Bie..Hon,tension ni.."spe lg ek yg selalu aku ngadu klu tension ek..lupe la..ha..kat YATI..tggu dia la jap lg..bru aku nak wat pengeluahan perasaan..biar aku nangis pun takpe..jnji aku ok..


Aku ni klu tension je..msti kene dgr lgu2 genre yg ala2 rock or slow rock..maybe org pk aku ni tak ckup iman kot..yerla selalu yer org klu bg nasehat msti suh solat ke..ngaji ke..bg aku nak wat sume tu ngan at yg tak tenang..mmg aku takleh nak wat..selalu yer klu aku dgr lgu2 genre cmni..aku akan tenang sdikit..then baru la leh wat ibadah utk penenang jiwa aku yg lara ni..skg aku layan lagu Simple Plan - Save You..lgu Hinder - Without You..takat aku dgr arini..da byk kali da asyik lgu2 tu je..hahah..SEWEL nme yer tu..maybe aku suka melodi dia..lirik dia..aku ni walaupun lirik tu takde kene mengena lgsung ngan life aku..aku ttp suka coz melodi dia besh dan mmg ngam ngan citarasa aku yg mmg sukakan genre rock ni tp tak la heavy sgt..cam black metal tu..hardcore sgt tu..bingit telinga tau dgr..then 1 hapak tak pham pe dorg sebutkan..aku ade mmber hardcore..pompuan tau..serius beb..mmg hardcore..style pun mmg ganazzz..tp baik and besh kawan ngan dia..nama dia Puteri Nazirah (nama ayu tu..jgn memain..)tp ktorg pggil dia BooDark je..mmg tu nama samaran dia kot..hahah..BooDark..I Miss U So Much Babe..


Skang kpale aku da saket coz asyik dgr lgu ngan Handfree ni kat sebelah telinga je..yer la klu tutup dua2 telinga aku..nnti org pggil aku tak dgr lak..pyh lak..tkut nnti org mrh kat aku lak..heheh..sok aku mula bercuti ke Raub Pahang..g sne ngan Atok Mun..tumpang dia je..coz aku tak lrt nak drive..g ngan adik aku Ijan..aku ade beberapa perbincangan ngan Mama Papa kat sne..hahah..actually aku da rindu gler2 kat Jotak tu..asyik termimpi2 dia je skg..hahah..Jotak tggu ek Kakak ko yg SEWEL ni sakat ko kat sne lak..hahah..so..geng..adios..nak edit gmbr lak..

No comments: