10 January 2009

Celaru

Btul2 da celaru pemikiranku skrg..tu yg mls nak update blog ni..mcm2 hal aku kene atasi skg..tp yg pling ketara skg..aku tgh sedih gler ngan kematian sedara2 ku kat Palestin..mmg tgh bersedih dan berdukacita..nak update blog pun asyik terkenang jer kejadian yg menimpa sedara2 ku kat sne..hanya ngan berdoa je yg aku mmpu..boikot produk Amerika pun aku tgh wat secara slow2 skg..takleh nak wat secara drastik..tkut terkejut lak idup ni..menderma kat dana Palestin pun aku da wat takat pe yg aku mmpu...Mama Papa pun da sebulat suara nak dermakan kat dana Palestin..Moga2 ngan bantuan dan sumbangan ktorg sekeluarga dapat meringankan beban sedara2 Palestinku..skg tahap kemarahan aku da tahap maksimum kat Rejim Zionis,Israel,Amerika..ntah la..da membuak2 da..negara2 Arab sume cam sampah je kat dunia Arab tu..tak bergune langsung..sume tu negara Islam Palsu je..

Ok La geng..aku skg tgh takde mood nak cerita sume..korg pun da sedia maklum ngan kemusnahan Palestin skg..so jalankan tanggungjawab korg sebagai seorang manusia yg prihatin dan sebagai umat Islam yg betul2 sygkan sedara seIslam..

WAKE UP GUYS..DO SUMTHING RITE NOW!!!

No comments: