16 January 2009

Demam

Ya..arini aku da demam..erti kata lain demam terkejut..walaupun aku demam,aku still nak update blog ni..smlm aku g jumpe Cik Shahdan @ Ayah Long aku kat umh dia kat fasa 4..dia mmg ank murid Harun Din..dia ade la wat air penenang utk aku..alhamdulillah la ok ckt..klu nak ikutkan Papa pun anak murid Harun Din..tp Papa wat dr jauh je..style Papa klu wat dr jauh..letak kan 1 botol air msak kat tempat yg Papa selalu solat..so Papa akan doakan dr Phg..then Papa ade call Ayh Long..then smlm Ayh Long call suh dtg umh dia..aku dtg la ngan Bie..

Dia ckp aku mmg terkejut coz tak penah tgk bende2 ngeri..dia suh tdo umh dia..tp aku segan lak..so pas je dia ubtkan..aku balik..then minum air tu then mandi ngan air tu..tp takla sume..agak2 la..sebelum minum baca selawat dulu..alhamdulillah ok ckt..so pg ni bdn aku da panas je..mmg sah aku da demam..tp still leh gerak2 lg..walaupun slow je pergerakan aku arini..nak g klinik kene tggu adik2 aku bgn dlu..maybe pas Jumaat kot aku pg..tak pun kene tggu Bie amik..lgpun dia ckp arini dia nak half day je..risau tntg aku kate yer..mmg Mama Papa suh dia jge aku smentara dorg takde kat Bangi ni..

So..tggu je la mner2 yg lebih cpt..adik aku ke Bie ke..mne2 la..jnji aku g klinik..lgpun aku mmg kene amik MC..da tak keje mmg la kene amik MC..k ar..takat ni je dlu..klu aku larat, aku update lg..thanks to kengkawan yg still lg bg support utk aku..TQ SO MUCH

4 comments:

s y a f e a said...

get well soon!
muka aku je bg comment ni nape.hahah

mAr@ZiEy said...

Ko mmg rajen usha blog aku ni..yg lain dok bz bg SMS ngan CALL je..hahah..

TQ Babe

s y a f e a said...

nak cal tak mampu den :P

mAr@ZiEy said...

Haha..

Takpe Babe..ko bg support kat blog pun da ckup bermakna kat aku tau..

Terharu gler aku..ade mmber bg support jauh dr Manchester