15 January 2009

Fobia + Trauma + Lemah Semangat

Ya..tu la yg aku alami saat ini..tika ini..arini..


Btul2 menguji ketahanan mental aku..


Sjk kejadian smlm..perkara tu sering berlegar-legar di kotak pemikiran aku takkala aku sedang cuba melupakan yer..


Sekarang mcm2 bende timbul..
Perkara yg aku rase kecik,remeh,dan boleh dilupakan
Kini timbul dan muncul kembali..
Terus menyesakkan pemikiran aku..
Da jd campuran suka,duka perasaan da..


Hanya TUHAN sahaja yg tau perasaan aku yg sebenarnyer
Bie hanya mampu bg sokongan moral yg tak penah putus dr smlm..
Ni sume mainan perasaan yg mmg aku..
BENCI GLER!!!

Kepada geng2 ku yg tersayang..terutama yer BIE,PEAH,BAD,MIOR,IKHSAN,AZUA,IZAN,MUN,IJAI,SUE,YATI also adik aku AFI..
Thanks coz sudi bg sokongan kat aku yg mmg tsgt2 mmerlukan tika ini walaupun kecik..aku ttp mmerlukan yer..
Korg mmg geng yg btul2 menghargai kesusahan diriku ini..

Bg mereka yg tak mampu bg sokongan moral or pape je la..thanks gak coz sudi dgr prob aku ni..walaupun terpaksa amik tau..aku tau korg akan pk aku ni pembikin masalah or punca masalah..whatever la..aku tak kesah da sume tu..
Jasa korg mmg akn ku ingat..

3 comments:

s y a f e a said...

be strong!
there are times when we dont want that thing to be in our mind but it just stick and doesnt want to go off,
benda camtu lah Allah nak uji.
again,be strong!!
drop any msg on my blog kalau awk need any help ke ape k.

s y a f e a said...

lagi 1,
try la g jumpa ustaz or berubat mana2.
kadang2 bile kite lemah,lagi syaitan suka kacau mcm2.
tu yg asek teringat2..
dah duk bangi tu, g la darul syifaa',dekat je kan.

mAr@ZiEy said...

TQ So Much Babe..
Smlm da g jumpe ayh angkat aku..dia mmg ank murid Harun Din..

Skg da demam da ni..
Da la my parents takde kat umh..
Hrp adik beradik je ni..nsib dorg lelaki..

Mmg aku skg tgh btul terkejut gler2..
Ari2 dok lalu tempat kejadian, still ade lg tompok2 darah tu..

Skg aku mmg down gler..

Thanks Peah..TQ SOOOOO Much