11 January 2009

Hang Out

Ha..this time aku nak stori tntg pe yg terjd kat aku ari Jumaat aritu..cm biasa la keje dr jam 8.00pg smpai 5.30ptg..tp that day aku mmg kene cepat2 kuar dr opis utk smpai awl kat umh..pesal pe..hehe..aku ade dating ngan samwan ni..samwan special for me...hahah...da lme gler tak jumpe dia..rindu aku da mkin membuak2..hahah..klu tak slh aku da lbih sethun gak tak jumpe dia..dia la samwan yg tau kesenangan aku kepayahan aku tatkala aku mmerlukan seorang teman yg btul2 phm tntg aku..termasuk Bie la..dia la kwn aku time sush sng aku..time aku stress..time aku sewel..sume la..hahah..serius Babe..ikhlas dr AT aku ni..takde tipu helah pape ok..

Ktorg set time kul 7.30ptg..aku kene amik dia kat Kolej 11 UPM..aku bab amik2 org ni takde hal..haha..tp aku terlambat lak mlm tu coz solat maghrib then ngan Jam kat area Sek 7..ttbe lak nak Jam kat area tu..ngan traffic light berlambak2 kat Bangi ni..tu yg lmbt tu.sori Babe..dlm kul 8 kot aku smpai..then dlm kete..dia da mulakan buku history dia time dia stadi kat New Zealand tu..hahah..best gak dgr dia cter..so aku yg tgh drive ni..bwk la kete menuju ke destinasi..ala g Alamanda je..ktorg mmg da lapo gler2..nak pusing Bangi cr restoran best aku rse sume tak best..hahah..so da smpai Alamanda ktorg serbu Food Court...dia yg da lme dok negara omputih..mkn la mkanan org melayu..aku yg da lme dok negara org tak berapa nak putih..mkn la Western Food..haha..time mkn borak2..dia cter kesah dia,aku citer kesah aku..mmg byk gler ktorg bebelkan..haha..mklumla da lme gler tak jumpe..

Then pas mkn ktorg round 1 port baik utk couple2 yg dok mereyam tu..port ni agak gelap gak la..maybe dia site blkg2 kot..tu yg gelap..then ade pokok buluh yg comey..fuh mmg agk romantik dan scary gak la..so borak2..then peel sewel ktorg da smpai..posing cam tak perasan lak ade mata2 yg mmerhatikan gelagat ktorg tu..smpai pokok pun ktorg dok peluk2..tong smaph pun leh dijadikan ala2 tripod..hahah..mmg kelakar gler..tgh syok2 posing tu ade la mamat ni tgur2..aku lyn kan je mamat tu..hha..tp mmg serius seronok gler..dia la kwn yg leh wat aku jd sewel tiap kali aku kuar..means sewel yg btul2 sewel..klu aku kuar ngan mmber2 lain..ade la sewel yer tp tak sgt la..tp ngan dia ni..uish..mmg sewel la..time tgh round2 1 Mall tu..ade la kejadian yg kelakar gak la..kat 1 butik baju ni..aku tak igt pe nama butik tu..aku tgk ade sorg security ni dok tahan2 sorg mmat ni..gaya dia ala2 hooperz gak la..security tu cm nak halau mamat tu kuar tau dr mall tu..then ade pkerja butik tu than balik mmat tu..rupeyer mamat tu pakai bju dr butik tu ngan tak byr lg..selamba je pakai then kuar..patut pun aku tgk kat bju mmt tu ade tag lg..aku rse mmat tu tgh "High" kot..tu yg dok lalok smcm..org cm tu pun ade..hehe..

Pas dok lepak2..tak sedar masa berlalu..then aku pun kene anta mmber aku ni balik kat umh kakak dia kat Kajang Mewah..dlm kul bpe ntah aku tak igt la..tp that night mmg btul2 gler besh and sewel la ktorg ni..to mmber ku SUZANAWATI BTE JAAFAR..I'm so proud to being ur Frenzy Crazy Frenz..byk sgt perkara luar dugaan kte yg leh kter tempuhi..cewah..ni ade sumthing for U dear..

::Great Moment::

Actually byk lg gmbr..tp sume ade kat simpanan Sue..so nnti dia da bg..sila la usha frenster ngan Myspace aku..hehe..thats it..nak g tdo da..da lwt ni..sok ade program lak ngan Bie..hehe..tata titi tutu..

2 comments:

aSoNa Nz said...

thnks mar,, terharu aku,, aku da email kt ko da piczs2 tuh.. nnti senag2 kite lepak lg.. x cukup la mlm tuh.. skit jek aku bg ko souvenir dr nz. hope ko suke.. love u laaa

mAr@ZiEy said...

LOVE IT SO MUCH..hahah..siap gantung kat dinding lg..hehe..serius..ala..takyh tggu sng2..sush pun leh lpk sme2..hahaha..thanks dear..LOVE U TOO..muahXXxxxXx