19 January 2009

Happy Birthday PAPA

Ya..Papa aku yer birthday ari Sabtu aritu..tp aku tak larat nak cter kat blog..yerla..time tu aku still lg lemah lg..tp tak seteruk sebelum yer la..ni nak cter ckt pasl Papa aku atau lebih tepat My Superb Hero..

Nama Penuh : Mohd Shairazi bin Abd Muhid
D.O.B  : 17th Januari 1957
P.O.B : Peserai, Batu Pahat Johor Darul Takzim


Tu je ckt butiran tntg Papa..dia ni seorg yg TEGAS SGT2,sempoi sgt2,sporting sgt2,pemikiran terlalu mendalam,pemikiran terlalu advance,suke pk or cter tntg kehidupan manusia,dan mcm2 lg la..Papa anak ke 2 dr 5 org adik beradik..ha..walaupun ank ke 2..tp sume adik beradik Papa tkut kat Papa tau..even Atok aku pun takut ngan Papa..pesal pe??sbb dia ni terlalu TEGAS!!!tp setegas2 dia pun..dia mmg seorang yg pk kan masa depan sume org..Berpendidikan Chemical Petroluem  Engineering dari Universiti Teknologi Malaysia..mmg org kuat Petronas dlu..hahah..tp tu dlu..skg da bukak bisnes sndiri kat Raub Pahang..


Time beday Papa..aku kat Bangi..then Papa kat Raub..aku just dpt wish je dr jauh..ucapan dr aku ngan Bie..ktorg wish together..sbnr yer Bie tu sibuk je..konon nak amik at Papa..haha..serius geng..Papa jenis yg sush nak trima org sgt..sush nak borak ngan org..tp ngan Bie da mcm geng..hehe..tu ar kehebatan Bie smpai Papa pun leh syg kat dia..hehe..


Aku mendokan Papa sentiasa di berkati oleh Allah S.W.T..sentiasa sihat sentiasa..sentiasa mendapat kebahagian dunia akhirat..sentiasa mendapat tempat di hati dan di syurga nnti..moga segala kebajikan yg Papa berikan pd kami sekeluarga mendapat balasan yer di akhirat kelak..kami sekeluarga sntiasa menyayangi Papa selalu dan akan sentiasa menyayangi Papa yg bernama Mohd Shairazi

No comments: