31 January 2009

Janji

Janji oh Janji..senang kan nak wat janji tp pyh kan klu nak kotakan janji..cam aku gak la..kdg2 mcm2 jnji ngan org..last2 tak de pape..bukan nak elak ke ape..kdg2 ade beberapa hal yg takleh di elakkan walaupun sedaya upaya nak elak kan..tp aku ckup tak berkenaan ngan org yg beria2 jnji mcm2 ngan aku..last2 wat tak tau je..org camtu..aku akan cop.."Ckp Tak Serupa Bikin"..klu aku wat org camtu..aku msti ckp awl2..aku takleh nak kotakan jnji..tp kdg2 tak ckp gak..hehehhe..tu la pdh yer wat kat org..last2 diri sndiri kene..bile org da beria2 jnji ngan aku..aku cm harap lak..tp klu tak dpt..fuh..berapi doh...nak pangkah pun slow2 la aku pangkah..nnti org tu perasan lak..hehe..

Bagi mereka yg dlu aku pnh jnji tp tak penh nak kotakan jnji aku tu..aku mintak maaf byk2..bukan nak elak tp ade masalah yg aku sndiri tak tau npe terjadi time aku btul2 nak kotakan jnji aku tu..heheh..so pd mereka yg tak kotakan jnji korg tu kat aku..pasni klu aku wat tak tau je..mkne yer aku da mula meMANGKAH korg tu..heheh..tu mmg style KEPALA KERAS AKU..sukati aku la nak ikut ke xkepala batu aku ni..tp kepala batu ni kdg2 jd kepala msuk air gak..hahahah...klu da msuk air..mula la SEWEL timbul..heheh..

Ok la..nak g prepare projek besar arini..Projek Kemas Umah..hahha...da la smlm ade sesi kemas mengemas opis..aku tgk style opis aku cam bilik guru..hahhaha..pasni aku nak tukar la jawatan as Graphic Designer ke jawatan Guru Pendidikan Moral...hahah..(bermoral ke aku ni..teeettt)...klu Guru Disiplin aku rse bos baru aku tu...da sume dok seriau ngan kedatangan dia..so pd penghuni Sapura Technical Centre..ketabahan anda kene la bertambah minggu depan..kemantapan keje pun kene UP lorh..bg mereka2 yg dok dkt area2 bilik Guru Disiplin tu..kene la jd anak buah terbaik..aku jauh sgt la..dok kat kepulauan sesat lak tu..hahahha..moga2 aku ditukarkan ke kepulauan sebenar aku...hehe..

No comments: