05 January 2009

Jenjalan

Ha..arini mmg aku agak tension..hem..ade la prob yer..so aku ni klu tension je..mesti nak mkn aiskrem..tp tgk2 stok aiskrem kat dapur da abis..spe la yg bantai aku yer aiskrem..so bertmbah la tension aku..aku pun online la YM aku..mne tau kot2 leh ade mmat encem nak blnje aiskrem pas di paw oleh aku...hahah..chat la ngan si dak masam sedunia tu..aku lak mmg ade pnh ckp nak blnje dia mcD..so ptg td dia tuntut lak jnji aku tu..ceh..aku takde hal..lgpun dia pnh blnje aku aiskrem..hahaha..so pas je dia abis keje,ktorg plan nak g mkn mcD...hahah..aku ngan tak mandi lg..haha..mklumla tak keje..then tak ke mane2..mmg mlas nak mandi awl2..time tu da kul 2.30ptg kot..tak ingat la..huhu..so set timing ngan dak masam tu kul 3.30ptg jumpe kat mcD bru kat Bangi ni..so set..da siap sume..aku pun gerak la..tp aku tringt yg mcD bru kat Bangi tu mmg pyh gler nak cr parking..kebetulan mmg aku nak cr sandal pun..da seminggu aku dok melilau cr sandal yg besh..tp takde yg berkenan la..so aku call la dak masam tu tukar port kat Alamanda..hahah..

Dlm perjalanan nak ke Alamanda tu aku ttber tringat dompet aku ttgl lak kat umh..so pth balik..hehhe..mklumla dompet tu aku letak kat dlm beg Adidas aku..tu yg tak perasan da amik ke xtime kuar..da amik dompet aku..aku pecut la g Alamanda..aku rse..aku ni klu bwk kete mmg laju...hahah..td pun ade kete perdana nak lwn ngan aku..tp aku bg can la biar dia jln dlu..coz ade logo Setiausahah Menteri..hahah..bukan takut tp hormat..(konon je tu)..smpai kat Alamanda dlm kul 4 kot..aku igtkan da lwt la..then dak masam tu tak smpai2 lg..so usha la jap kdai Speedy nak cr CD Secondhand Serenade aku..ngan CD yg besh2..hem..tgk sume lgu2 kat CD Secondhand Serenade cm sume lgu aku da ade..coz aritu Bob ade bg aku 1 set lgu Secondhand Serenade..hem..tak jd beli..cr CD yg besh pun tak jumpe..tgh dok sibuk cr...si dak masam ni call tnye kat ner..so aku ckp la kat Speedy..then smpai gak dak masam tu..nsib tak pkai uniform keje..klu tak..mmg aku jln jauh2 yer la...

Ktorg pun g mkn kat mcD..aku tak mkn la burger tu..aku just mkn McFlurry Cornetto Chocolate ngan Twister Fries..hehe..dak msam je la mkn burger..so borak2 la..pe yg ktorg borak..hahah..macam2 ade..then pas mkn round2 la jap cr sandal aku ngan brg adik aku Ijan tu..da pueh jenjalan..lepak kat dpn butik Google..tgh dok lepak2..si dak masam ni ckp Adam..aku igtkan mmber dia ke..skali aku toleh..ADAM AF...with his dancer..klu tak salah aku la abg Stacy mmg dancer Adam...so laki yg jln last skali bwk radio aku rse abg Stacy..aku mmg terkilan gler tak snap gmbr ngan Adam...haha..aku tak mint lgu2 dia..tp aku mint style dia..ntah la..maybe dia stylo..so pd dak masam tu..sy minat Adam coz his stylo je ek..bukan lagu dia..lain la awk..minat MAWI...hahah..whatever la..Mawi ke Adam ke..jnji aku tak mint lgu2 dorg tu..yg penting lgu2 Aizat ngan Estraged gak yg besh..also Faizal Tahir..hahah..so aku tak pueh at..nak gak snap gmbar ngan Adam..so ktorg g la cr tp tak jumpe..sedih yer...leh lak si dak msam tu ckp..dr amik gmbr berdua ngan Adam,baik amik gmbr ngan dia...hahha..watpe amik gmbr ngan dak msam..nnti sy terjebak ke kancah kemasaman lak..hahah..jgn mare darling...heheh..

Nyway aku kurang la ckt tension bile kuar ngan dak msam ni..nak ajk Pojie..dia keje lak..so..nsib ade abg masam tu..leh gak aku main belasah2 ngan dia..hahahah..cian dia asik kene blasah je ngan aku ni..hahahha..pdn muke..sori babe..sy mmg kaki pukul org..nak2 dak masam cm awk tu..utk pengetahuan geng sume..ktorg takde affair pape ek..just frenzy like bro and sister..lgpun aku mmg da mintak izin ngan Pojie nak kuar ngan dak masam ni..hehe..so korg jgn pk pape ek..thanks Babe coz sudi kuar lg ngan sy..then tman sy mkn aiskrem lg..next time jgn lupe jnji awk kat sy..New Zealand Natural at Gardens Mid Valley..also bulan Feb ni..sy tuntut jnji2 awk tu..heheh..LOvE U Babe..muaahhhhahahahahhaha..

* sape dak masam tu ek..nama dia Shahrul Nizan..haha..pd spe yg kenal leh kter kuar sme2 ngan dia..kte blasah dia rmai2..heheh..

2 comments:

zool said...

Salamz.. First time singgah sini,,

mAr@ZiEy said...

wsalam zool..ooo yeke..lenkali singgah le byk kali ek..then komen la byk kali gak..heheh..thanks dude..