07 January 2009

Keberangkatan ke Melaka

Arini aku kene g Melaka anta Ijan blik kolej..jam berapa??haha..tak tau lg..adik aku tgh dok kemas brg2 dia..korg bygkan la..dlu mse semester 1..Ya Ampun..byk gler2 brg kat umh ni dia angkut..bukan takat brg dia je..brg kakak dia pun dia angkut sekali..bru semester 1..ni nak msuk semester 2..Ya Tuhan..lg byk..aku rse..kepadatan kete Proton Waja aku tu pun tak ckup nak sumbat brg2 dia..da la arini aku kene drive sorg2..Bie keje..dia takleh nak amik cuti coz bos tak approve cuti dia..hahaha..cian dia..tak kesah la..aku redah je..ala Melaka ngan Bangi bukan jauh pun..heheh..dlm at..(Penat gler tau drive dr Bangi ke Melaka then Bangi blik)..nsib baik arini aku cuti..tp sure gler la mlm ni aku lepak gler terlentang gler kat umh..silap2 smpai je umh bukak pintu da pengsan..da la smlm aku jtuh tangga..hahha..bengong kan..smlm aku lapo tgh2 mlm..then nak trun bwh..then kucing aku si Momok ni melompat ttber kejar cicak...da la aku tak bukak lampu..Momok lak serba itam legam..mmg tak nmpk pape..even mata dia pun tak bersinar..hahah..terjtuh aku kat tangga tu..belakang aku terkena palang besi kat tangga..uishh...saket teramat la..trus ilang selera nak mkn..msuk bilik baring tahan saket..

Pg ni bgn da lebam da belakang aku..saket still rse lg..adoii..da la nak drive sorg2 lak tu..tawakal je la..ni aku dok bengang gler ngan adik aku ni..kasut Nike putih aku dia rembat nak bwk g Melaka..da la aku bru beli kasut tu..bru 2x pakai..leh lak dia ckp ngan selamba je.."Kak,aku amik tau kasut Nike putih ko..aku berkenan lak..nnti ko beli la bru ek.."..Ya Ampun..saket yer at..nak mrh tak smpai at..mak aku pesan..jgn berkira ngan adik beradik..da abis brg2 aku dia rembat..terlebih berkire la tu..ayooo...da la mahal aku beli..jauh tu beli..kat NIKE KLCC..hahha...padahal kat area Alamanda ade..hehhe..sje je nak show off..heheh..geram je la..nak beli bru..uish..tggu la big bos Bie bg duit bergolek2 bulan ni..hehhe..


::It's Mine..>NIKE White::

Kehilangan kasut ni terasa gak..hehe..tgk la..kebersihan kasut tu..mmg aku jrg gler pkai kasut ni..nak g jln jauh2 je aku pkai..takat area Bangi,Kajang,Putrajaya,Serdang..ala pkai sandal je la..last aku pkai ksut ni last month..time g Gardens Mid Valley ngan Bie..uish..sbnryer Bie yg pilih kasut ni..tu yg aku sedih tu..hahahha...waaaa..Ijan ko amik la kasut Adidas aku tu..jgn amik kasut ni...heheh..da kat dunia btul tak smpai at gtau.kat blog je la aku gtau..hahah..cm la adik aku bce blog aku ni..

No comments: