06 January 2009

Kepeningan Melampau

Ntah la..lately ni asik tension je..cuti aritu mmg gila2 tension la..arini kje lak kureng ckt tp pening lak..hem..mcm2 hal..sbnryer pg2 lg aku da pening kpale..tp tahan je..senyum pun pkse2 je..tp dlm kul 2 cmtu kpale da mula pening thp serius la..leh thn lg..ntah la..arini aku rse sume tak kne je..org lain tak perasan kot..tp aku perasan..(bengong kan..mmg la diri sndiri perasan)..hahahah..bukan pening ape pun..pg pening tntg reporting aku..ptg pening psl ape lg..PC aku la..da mkin lembab gler2..aku da delete sume software inventor,autocad,etc..tu sume..tp still lembab lg..tp mkin2 lembab..YA TUHAN...KO TABAHKAN LA AT AKU NI..ntah la..maybe PC tu mmg menguji thp kesabaran aku kot..da la aku ni panas baran..kdg2 tu leh wat aku nangis..heheheh..tp tak la smpai meleleh kat opis tu..mau malu aku nnti..control la keAyuan aku tu..hahaha..adakah aku seorg yg Ayu??Jawapan nya TIDAK SAMA SEKALI..

Arini mmg aku pening kpale thp gler2 la..tak smpai thp migrain lg..aku punye la pening smpai aku tak igt yg sok aku cuti..leh lak td Mr Lee bg aku keje last minute..then aku ckp wat sok jela..pdhal aku sok cuti..abis la..1 softcopy pun aku tak bwk balik...hem..pe aku nak jwb ek nnti..matila aku nnti..heheh..sori Mr Lee..ok la geng aku da takde mood nak citer lg..pening kpale da ni..k adios..sok kene anta adik aku Ijan blik UniKL MICET..so kne rehat byk2..takde org teman sok..tu yg cuak gak..tkut sok pening aku ttbe dtg..naya aku ats highway tu..

No comments: