21 January 2009

Meraung

Pesal??haha..Hard Disk aku yg sarat ngan khazanah tok moyang zaman aku stadi dlu telah ilang @ gone begitu shj tanpa sempat aku nak wat backup..abis sume gambr2 aku zaman tok kadok ngan zaman shuffle ni..sume genre lagu2 aku yg ade lebih kurang 1500 jenis lagu tu telah ilang begitu sahaja..ni sume gara2 virus yg telah menjahanamkan Hard Disk aku yg berusia 3 thn tu..ooo...tidak!!!!!!!!!!!!..skrg aku hanya ade bende2 tu sume dr HP aku je..lagu MP3 ade 125 buah lgu..gmbr hanya ade 150 keping gmbr..adoi..byk gmbr2 sentimental value aku telah lesap begitu sahaja..ptg td aku da meraung sepueh2 at..punyala aku sayang teramat sayang ngan Hard Disk aku tu..last2 ngan sejenis virus keparat telah melesapkan yer..adoi..sedih teramat sedih skali..skg aku dlm proses nak tukar Motherboard bru..nak tukar casing bru..nak tukar LCD bru...nak tukar RAM bru..ish..pesal sume nak tukar ni..yer ar..td g kedai PC..leh la mmber kat kedai tu main cucuk aku suh tukar bende alah tu sume..hahah..klu nak ikutkan at aku nak tukar MAC terus..abis cter..tp apakan daya..sume kewangan dr kocek aku sendiri skg..dlu leh la..mintak Papa je..trus dpt..tp skg..da keje..tggung la sndiri..heheh..

Sok aku ade sesi pengambaran ke seluruh Sapura..aku jd penasihat photographer yg aku sndiri tak pnh tgk hasil yer..mula2 start dr SMC dlu..then pg SBT..then pg AASB..last sekali g SAI..huhuh..jenjalan la aku sok..mmg kegemaran ku la jenjalan ni..so pdmu YATI..aku kene tgglkan mu kat ERP Room wat 1 ari je k..nnti ari Jumaat aku lepak2 ngan ko...hahah..uish..mata ku sudah makin kuyu dan tak larat nak kenyit lg ni..aku nak tdo dlu..sok kene mmerlukan tenaga yg lebih..hahha..mklumla byk berjalan..so pd operator sume..standby k..pakaian mesti smart and macho..makeup2 ckt sblm ktorg dtg..(cam la dorg baca blog aku ni..)..standby pe yg patut coz muka2 korg akan ditepek dlm website ngan brochure Sapura kot..haha..leh la aku usha geng2 bru wat teman bergado pasni..sowi Babe..wa cr geng lain lak..hahahah..adios

3 comments:

shahrul said...

salam..org xphm nape kamu leh komen cmtu kt sy..andai btol la ape yg awk ckp tu..dr dulu lg sy xkn kwn ngn awk kua ngn awk..sy xpnh nk membeza2kn awk..kongsi same2 ssh sng ngn awk..ngade2 ngn awk..demi ALLAH sy xpnh sket pon terniat nk buruk2 kn awk..xsuke awk..prgi awk..dll..maafla klu sy kasa..tp series sy ckp gembira dpt kwn ngn awk..

mAr@ZiEy said...

Tuan Shahrul Nizan..ade la sbb sy ckp cmtu..tp ni between us..so just SMS sy je..tp serius byk no kat HP sy da ilang..aritu sy terFORMAT phone memory..so no awk kat phone,kat simcard xde..so SMS je sy..gerenti sy balas punye..sy tak pnh ignore org pun..kecuali mmg sy mmg nak ignore terus org tu..

Anonymous said...

hoh ada kontroversi aka skandal kah ini? wakakka