29 January 2009

Payah Tol

Aku da 2 ari kene edit gmbr2 Sapura yg berlambak2..bosan tol..walaupun keje ni nmpk cam senang tp pyh gak klu bekerjasama ngan PC yg cam sial ni..(ayt aku skg mkin lancau ckt..da mbara thp gaban da ni..)..gmbr2 lame2 ngan gmbr2 bru lg..walaupun aku pakai software pirate..hahah..tak kesah la..dorg bkn yer kesah sgt pun.."Maryam,awk pkai software ape edit gmbr2 ni"..klu dorg tnye sah2 aku jwb Photoshop..da tu je yg original yg di beli..tak kan nak ckp software pirate aku kot..sah2 aku kene nnti..hahahah..smlm Abg Mus (abg Bie) ade call aku suh try mintak gov. lg..bile aku ckp tiap2 bulan aku dpt surt interview tp tak pg..Ya Tuhan dia punya mrh tak hengat..tp bile aku mencelah dia bebel tu then ckp "Papa yg tak bg pg..nak wat cmner lg"..terkedu gak bile aku sebut PAPA aku tu..heheh..syg gak kat bakal adik ipar dia ni ek..bukan ape..dia riso nnti aku kene "kick" dr Sapura ni..insyaAllah klu kene cmtu aku ngan Bie da standby bisnes ngan Papa..hahah..bisnes ape??Family Bisnes la..

Damn It..skg aku da jatuh cinta kat lagu2 Hinder & The Fray...Bob!!!aku nak the latest album Hinder ngan The Fray!!..Bob la selalu bg aku complete set lagu utk aku..cm Linkin Park ngan Secondhand Serenade dlu dia yg bg....hahaha..tak yh beli CD..hehe..jimat gler!!..sori..aku mmg kuat ciplak menciplak ni..ni antara lirik2 lagu Without You by Hinder..

...."Without you, I live it up a little more everyday
Without you, I’m seein myself so differently
I didn’t wanna believe it then
But it all worked out in the end
When I watched you walk away 
Well I never thought id say
I’m fine
Without you"....

ni plak lagu You Found Me by The Fray:...

..."Lost and insecure 
You found me, you found me 
Lying on the floor 
Surrounded, surrounded 
Why’d you have to wait? 
Where were you, where were you? 
Just a little late 
You found me, you found me:... 

Pesal ttbe aku minat lgu2 cmni..hehe..ntah..bukan ttbe..da lme tp sje tak mau kecoh2..haha..da ngam ngan citarasa aku so aku lyn la..bila da lyn naik meroyan..tu yg ngade2 timbul..SEWEL tol aku ni..haha..adik aku lak dok lyn lagu2 Indie Band skg..dok melalak dlm kete aritu..berdozen2 dia download lgu Indie Band..mne ntah jumpe..haha..jom g tgk Konsert Rihanna ngan Jason Mraz..Dak Masam jom pg!!..temankan sy!!..(eeuuwww..dia lyn ke Rihanna ngan Jason Mraz ni..)..haha..lupe la..dia lyn MAWI WORLD je..haha..aritu aku ade bg lgu Fall For You by Secondhand Serenade kat Dak Masam..Babe..try dgr lgu Without You by Hinder lak..syiok ooOOoo..haha..cmla mamat tu bace blog aku yg pjg lebar ni..dia kan seorang yg pemalas utk mmbaca...hahah..fakta ek..not auta..

2 comments:

Anonymous said...

hoh tak baik mencarut pada pc yang memang lembap tuh.. haha

mAr@ZiEy said...

bukan mencarut..tp memBELAI yer ngan penuh kesabaran..hahah..

Belaian ku terhadap PC ku mmg camtu..agak kasar..hahah..PC ku da terbiasa ngan pemilik yer yg mmg SABAR sgt2 ni..