04 January 2009

Penggal Persekolahan Kembali

Ha..bg mereka yg dok area pntai timur ngan Kedah sne..arini merupakan ari pertama sekolah..tp kat area Kelantan ade gak skola yg tak bukak lg coz banjir menimpa area Kelantan skg..adik aku yg masih bersekolah ade sorg je..Ecah..thn ni dia msuk Form 1...hehe...da besar pun adik aku tu..tp perangai cam budak darjah 2...serius geng..cam budak kecik..tu la adik aku yg plg manje dan ngade2 lebih..

Arini ari Ahad,cm biasa ari bersama insan tersayang...hahha..arini kuar umh agak lewat coz kepenatan tdo..hahha..tdo pun penat tau..hehhe..cian Bie tggu lme..xpe la..dia mmg penuh ngan kesabaran yg mantap..so ronda2 sume..ttber Bie bg cadangan utk g picnic next week beramai2..barangsiapa yg nak join picnic ktorg kat Port Dickson sila la bg komen ek..haha...pd mereka yg ade anak tu takyh la ikut..jge anak je la ek..hehehe..ayt ini tiada kena mengena ngan org yg lom kwen..hahah..ktorg berdua akan pg ngan sedara mara Bie,budak2 umh Bie,adik beradik aku,ngan mereka2 nak join..aku mmg mint gler mandi pantai ni..tak kesah la pantai pe..jnji dpt mandi..mandi air terjun pun aku suka..kolam air panas lom try lg..aritu nak pg..tp tak tau jln..heheh..

Arini nak tnjuk ckt gmbr yg aku edit pkai software bru..aku rse software ni da lme..tp aku jrg pkai..so aritu aku gatal nak try..cm best lak pkai software ni..leh thn hebat yer..skg pun aku still godak2 lg kemahiran menggunakan software ni..ape nama software tu..hahah..cr la sendiri..ni la hasil kerja ku..walaupun nmpk cm kureng ckt..nmpk cam biasa2 je..tp takpe..aku msih dlm pembelajaran..mklumla belajar sndiri..tu yg lembab ckt tu..hahah..pada mereka nak try software ni..ha..cari la sendiri ape software yg terhangat skg..hahha..software utk edit2 gmbr ler..selain photoshop ngan illustrator ler..hehhe..

::Original Picture::

::After Edit::

No comments: