29 January 2009

Pujuk Memujuk

Gler ar..tak pnh2 aku pujuk org dgn ayt mengancam aku..gler mmg SEWEL tol arini...yg gler yer..bukan aku pujuk Bie..aku pujuk org lain...hahaha..SEWEL sungguh aku ni...hahah..smlm kan Kimi ade call ajk aku g Jungle Tracking..sah2 aku tak dpt pg..td dia dok YM ngan aku..merayu ngan aku nak suh aku pg..last2 merajuk lak coz aku tak dpt pg...yooo..aku mmg takleh tol klu mmber aku yg rapat merajuk ni..serba salah gler..so berlaku la sesi pujuk memujuk walaupun sepatut yer dia yg kene pujuk aku coz aku takleh nak join..hahah..Kimi oh Kimi..ko mmg ngade2..pyh gak pujuk mamat tu..naseb ko takde awek..klu x.. awek ko tau aku pujuk ko cm aku pujuk Pojie..sah2 dok calar2 badan ko kene cakar..hahah..(oopppsss..citer lame terkuar lak..sowi Kimi..)..pyh oo nak pujuk mamat tu..camner la aku leh terpk nak gune kan ayt mengancam aku tu...hahahha..lawak2..padahal kat Bie je aku gune ayt mengancam aku tu..sowi Kimi aku terkuarkan statement ni..hahah..ko pun knl Pojie cmne kan..jgn ko citer da la..gerenti dia bebel yer kat aku nnti..


To Kimi...aku mmg takleh nak join trip korg tu..sekali lg aku mintak maaf ek..secara terbuka la ni..tak kan nak wat press conference kot..lenkali kter plan ramai2 g panjat Gunung Kinabalu lak ek..biar jauh ckt..aku  pun da berkurun da xpanjat gunung..last aku panjat Gunung Ledang..tupon time skola..stakat bukit bukau tu..selalu gak la dlu..ni pun da 3 thn xpg mendaki mne2 bukit bukau tu...haha..stamina da kendur la..tp before plan pnjt Gunung Kinabalu tu..kene la fit kan stamina aku ni dlu..hahah..cm dlu2..kter wat sme2..hahah..tak pon aku bwk ko g Rock Climbing nak??heheh..ok la Kimi..jgn nak merajuk lg ngan aku k..tak snggup aku nak pujuk ko lg..payah bbnor..walaupun ko merajuk...aku ttp akan dpt Vanilla Choc aku..hahah..Syg Banget sama ko Kimi ku yg plng kuat merajuk cm pompuan gedikz..hahah..

No comments: