21 January 2009

Semalam

Semalam aku ngan Bie g umh Atok Mun kat Cheras Indah..anta brg2 Mama ngan Adik Ecah..fuh..byk oo brg2 dorg tu..nseb ade bodyguard yg rajin..hehe..bertolak dr Bangi dlm kul 8.40pm..smpai umh Atok Mun kul 9.15pm..da la umh Atok Mun Apartment tgkat 5..nseb ade lif..klu x..naya ktorg angkut brg2 yg byk tu...relax2 dlu setgh jam then ktorg mintak izin nak balik..so on da way nak balik tu..ttbe Bie ckp jom g Bukit Jalil..ayooo..watpe g BJ memalam..bukan yer ade competiton ape pun..time ade Badminton Championship tak mau pg lak..time tu mmg aku mrh gak la..yer la..aku mmg nak g tgk badminton tp dia bz lak..so cm terkilan la..tp lps dipujuk oleh Bie..aku terpedaya then dia bwk aku g BJ..sje je jenjalan..ish..jenjalan ape klu takat dok dlm kete je..da pueh round2 kat BJ..balik la ktorg ke pangkal jln @ balik Bangi ler..


Da kul 10 kot cmtu..then singgah mkn dlu..perut mmg da lapo gler da time tu..mmg kebulur gak la..haha..then tgh2 mkn tu leh lak si Wan call nak ajk g main futsal..ngade2 tol mamat tu..time ktorg g PD dia g balik kampung..time ktorg tgh mkn nak ajk ktorg main futsal..oh..tidak..aku tak kan pg main..mata aku sudah kuyu begitu juga Bie..body ktorg da lemah da time tu coz kepenatan..ahaha..cian kat Wan..lenkali ek kter main futsal..spe Wan??..hahah..dia ni org Manjung Perak yg bekerja di Shah Alam sbg Technician..hahah..sje je nak UP kan nama Wan ni..coz aku mmg suka geng ngan dia ni..konon2 bgus..padahal HAMPEH..selalu kene sound ngan Bie and da Geng..aku tlg Booo kan je..hehehhe..sblm balik umh aku singgah bank dlu..Ijan mintak duit lak..ape dia igt kakak dia ni bank dunia ke..asal nak duit mintak kakak..nak wat cmner..nama pun kakak..kene la ngalah..hehe..smpai umh mmg da penat gler2..trus tdo tnpa mghiraukan segalanya..bgn2 je da pg..heheh..so arini cam pening2 lalat ngade2 ckt..nseb ade geng aku dtg arini kat opis..so cm UP ckt semangat ni..hahah..YATI da BOmB..haha..k la nak smbung ngulat jap..heheh..adios

No comments: