23 February 2009

#100


Promote ckt..mentang2 aku da beli bende tu..sje je nak suh korg beli..walaupun aku beli ngan harga yg agak mahal..tp akhirnya aku dpt supplier yg menjual yer ngan harga yg agak murah..dan yg pling besh..Dr Mahathir pun pkai bnde yg sme.."Rise for GAZA"..heheh..Dr Mahathir pkai time COMPLETE wat function..hohoh..Dr Mahathir tu pkai..hehe..TQ to my buddy..Miss Moon..Moon ni org kuat COMPLETE tau..heheh..ok xMoon..kter kan share partner..

Harga yer RM 10.00 sahaja

Barangsiapa yg berminat sila Buzz me kat YM ok..click je kat status YM aku tu..then send ur msg to me ok..

selingan:..sumber dr bernama Miss Bulan

3 comments:

udai said...

as'kum
hai cik mar sori aku skrg ni bz sgt2la xsempat nk baca blog ko ni..bnyk bnda aku kena wat projek uitm ni dh nk siap tp keje aku xsiap2 lagi..ade bnyk benda aku nk stori dgn ko ko pn satu hal aku call xpenahnye nk angkat tension aku tau..xkn malu kot nk kasi aku dgr sore merdu ko tu hehehe
aku dh baca sesi luahan rasa ko tu btul2 brani la ko ni respect aku kat ko..ko dpt interview kat MOSTI tpt ape tu?kim salam aku kat suma staff sapura k aku tgk gmbr kt blog ko ni aku rsa rindu plak kat diorg suma aku rindu MIS team yg suma ok n best..ko jgn lupa smpikn salam aku ni..

mAr@ZiEy said...

Udai wei..

ko ni tak pnh nak siap keje la..yer la asyik dok lyn awek kuat jeles ko tu..hehehe..aku bukan tak mau jwb call ko tu..nnti ko terpesona lak ngan suara kasar aku ni..hahah..

MOSTI is..Kementerian Sains Teknologi dan Inovasi, Malaysia.ade phm...aku kene g interview bulan 3..tp tula..aku plg tak suke kene interview ni..nak2 klu gov..dorg suke bg soklan di luar jangkaan la..

MIS tak rindu kan ko la..haha..memain je la..wei..xyh la respect aku..aku ni jht la..tak baik pun..tak elok respect aku..haha..klu nak respect gak..respect inspektor sahab tu..haha

mAr@ZiEy said...

pembetulan..MOSTI is..Ministry of Science, Technology and Innovation..BM yer lak..Kementerian Sains Teknologi dan Inovasi, Malaysia