16 February 2009

6th Anniversary

Ya...smlm merupakan ulangthn ke 6 perhubungan aku ngan Bie..alhamdulillah syukur sgt2 ke hadrat illahi coz sepanjang 6 thn bersama..mcm2 hal terjadi..mcm2 kejadian berlaku..sume ktorg tempuhi ngan segala kekuatan yg ade..(cewah..)..sepanjang 6 thn bersama..thn ke 4 adalah thn pling2 besar dugaan yer..Bapa kesayangan Bie telah kembali ke rahmatullah di saat Abang ke 2 yer sedang melangsungkan majlis pertunangan..time tu..1 family sedih sgt2..even Papa yg tak pnh jumpe Bapa Bie leh menangis..Papa menangis ooOOoo..Mama toksah ckp la..nangis da..Pg yer majlis merisik..Bapa Bie da masuk hospital da coz kompilasi buah pinggang..merisik lak kat Shah Alam..hanya Kakak Bie je yg dtg..Mak tak dtg teman Bapa kat hospital..saat majlis tunang Bapa da nazak..abis je majlis Bapa da pergi wat selama yer..time tu sume trus pg hospital Ipoh..Papa Mama dr Pahang terus pg Ipoh..aku ngan adik beradik da ikut Bie dlu..bak kata Kak Linda (Kakak ke 2 Bie)..sorang ahli keluarga pergi..sorg ahli keluarga masuk..aku mohon pd ALLAH agar time majlis aku nnti sume musibah or malapetaka di elakkan dr keluarga aku ngan Bie..

Seharian ktorang bersama dr kul 8pg smpai 9mlm..kebanyakkan masa ktorg kat Melaka ngan adik aku Ijan..15 Feb 2009 adalah ari yg betul2 wat aku tersentuh gler2 ngan ape yg telah Bie wat kat aku..Bie wat sumthing yg luar dugaan aku..smpai aku ngan Ijan (da pakat da ngan Ijan awal lg) tak sangka gler Bie seorang yg tak leh di jangka..Bie wat sumthing yg wat aku nangis..yg btul2 wt aku telah jatuh cinta sedalam2 yer kat Bie sekali lagi..ape yg Bie wat..biarla warga2 uniKL Micet ngan Ijan je yg tau..also aku gak la..klu aku cter nnti ade org ckp aku Poyo la..berlagak la..biarla..nak tau tnye aku sndiri..secara personal aku cter..hahahah..

Lastly..TQ so much Bie for being my beloved boyfrenz,future husband,enemy,frenzy frenz..also ur proposal yesterday..teeettt...LOVE U SO MUCH MUHAMAD FAUZI BIN GHAZALI..

selingan: Entry ni jiwang terlebih ckt..and aku nak ucapkan takziah kat Siti Nurhaliza atas pemergian bapa tersayang..AL FATIHAH..

*keje makin bertimbun banyak yer so aku akan kurangkan update blog..tp still lg mengusha yer..

4 comments:

putrieysz said...

nak tau...
nak tau...
nak tau...
nak tau...
nak tau...
nak tau JUGAK...!!~
=P

mAr@ZiEy said...

nak tau ke??

heheheheh...

Malu la..

hahahah

:))

putrieysz said...

nak tau jugak2...
saye xpedulikkkk...!!~ =)

mAr@ZiEy said...

heheh..jom kter bercerita meh..