07 February 2009

Akhirnya

Ya..akhirnya aku bertukar gak template utk blog aku ni..da byk kali try godek2 tukar pkai template yg agak canggih..tp bile preview je..mak oiii..byk yer kene edit coding..suck..mmg aku mls nak edit coding yg btul2 memenatkan tu..dok adjust coding je leh tension aku..smpai saket2 dada ni..last2 aku pkai template yg agak simple but nice..(ye ke??..whatever..)...akhirnya aku pkai gak template background berwarna HITAM..bak kate En Rahman.."Asal blog je nak kene pkai warna itam"..bukan ape..aku mmg minat ngan pape background warna itam..cam emo gitu..whatever..so cter arini pe ek??

Ya..cam biasa (setiap awal bulan ek)..pg2 aku da g window shopping sorg2..ala tak jauh pun ngan umh aku..kedai yg jual brg2 harga borong..aku beli brg2 keperluan rumah and diri sendiri sampai 1 kotak pun tak smpai RM100..klu nak bandingkan kat supermarket..RM100 above rse yer..so nak jimat,shopping kat kedai borong la..pas g shopping..aku dok kemas rumah segala and masak utk perut adik2 aku tu also perut aku ni + kucing2 aku tu..then da settle sume...dok tgk Casino Royale yg dok ulang2 je kat Star Movie tu..da jemu aku tgk lak movie yg diimport dr Mr Eiman..cite TWILIGHT.. aritu tgk kat opis time rehat..kantoi lak ngan big bos..ces..tgk kat umh sorg2..feel sorang2..wlaupun citer ni da lme tp aku ttp nak tgk pas bbrapa mmber aku ckp cter ni besh also hero dia encem..Love Edward..haha..ketinggalan jap..aku igtkan movie tu full stori..rupe2 yer tergantung kat ending yer..Damn It..not sure spe yg tergantung..samada tak abis di download or citer tu mmg tergantung..arini je da 2x tgk movie tu..hehe..besh sgt2..Mr Eiman..adakah movie ni da abis di download or mmg ending tergantung..tak suke yer ending tergantung..so kene tggu Mr Eiman balik dr China la..huhuhu

Td tgk Majalah 3..stori tntg "Life in GAZA"..bru start je da meleleh air mata..sadis gler2..(nasib time tgk aku sorg2 kat umh)..sepanjang rancangan tu aku dok ngucap je tgk penderitaan dorg kat sne..mmg bertuah la Malaysia ni..walaupun kerajaan cam hampeh..(ooppsszz..cut..)..next week ade sambungan yer..interview ngan org2 HAMAS..aku kene tgk..cdg yer lps tgk Majalah 3 nak g Downtown ngan Bie..tp ttbe cancel coz dada aku saket then sesak nafas..tp skg da ok...lately ni aku selalu sesak nafas..Mama ngan Bie da dok riso pesal aku..coz aku selalu kene serangan ni mlm2..tak tau npe..dorg suh jumpe doktor pun smpai skg aku dok bg alasan..(tak suke jumpe doktor + mkn ubt)..spe yg kenal aku tau la betapa pyh yer aku ni nak mkn ubt..heheh..kecuali Ubat Batuk Cap Ibu & Anak..heheh.

Akhir sekali...aku nak g tdo..sok ade program ngan Bie..hehhe..kene rehat..wakakaka..ok adios..

No comments: