26 February 2009

Alhamdulillah..

Da 2 ari aku menanggung kesaketan kat tekak aku ni..mmg perit tekak ni..smlm Bie jd "Nurse" jap..hehe..Bie ckp aku panas dalam..mmg smlm aku longlai sgt2..kat opis wat2 elok je..padahal..antibodi da 0% da..pg keje pun coz Bos ckp aku kene ikut dia g meeting ERP Logistics kat AASSB..coz dia nak aku handle sume tu nnti..klu aku tak pg nnti,sah2 aku tak tau pape berlaku..da ptg dlm kul 2 cmtu Bos ckp cancel..ayyoooo..npe la tak gtau pg2 leh aku amik MC..tekak lak da mkin perit..nsib baik Cik Rahman ade ubat saket tekak..pe lg..isap la ubat tu cam isap gula2..tp tak elok2 gak..smpai muntah2 aku dlm toilet..Mama ade ckp klu panas dalam..muntah je care nak ilangkan yer..ptg dlm kul 4 camtu..bdn aku da lemah gler2..tahan je..dok SMS Bie suh amik..Bie da standby nak amik aku ptg smlm tp dlm kul 5 aku SMS xyh amik coz aku larat lg nak drive..

Smpai je umh mmg longlai trus..2 ekor kucing aku yg kt dlm umh tu da ngiaw2 je lapo...cian lak..kucing2 tu la peneman aku klu aku bosan..tau je aku balik..aku parking kat luar nak bukak pgr da dok lari2 dr jauh then standby dpn pintu nak msuk..kucing2 tu da cam da bunyi ngan bau kete aku..haha..klu kete org lain jgn hrp dia nak lari2..wat dek je...hahah..klu ktorg pggil nama pun phm bhasa kte..hehe..kucing tu ibarat penganti Jotak la..heheh..umh aku ade 7 ekor kucing..tp yg dibenarkan dok dlm umh 2 eko je..yg 2 eko tu pndai berdikari tnpa arahan tuan yer..heheh

::Ni namayer MOMOK coz Itam Legam cam antu..tp bulu very da soft gtu..tebal lak tu..::

::Ni Aben @ Gmok @ Apek..mcm2 name..tp aku pggil Gmok..very da penakut ngan stranger::

Leh lak smlm Bie bg aku 1 T-Shirt..yg besh ayt kat T-Shirt tu..haha..da la aku longlai smlm leh lak dia wat lawak..ish..adik aku lak siap jd pembantu lawak Bie..makin pening aku..2 org tu klu start je wat lawak..mesti non stop melainkan dorg da ketandusan lawak..smlm aku susah nak tdo coz asyik dok muntah je..pg ni bgn bdn da segar ckt..maybe panas dlm da kuar kot..hhhe..tekak pun da ok ckt..tp batuk ckt2 je..takpe la..jnji tak saket tekak..TQ Bie coz jd "Nurse" smlm..

::KAU AKU PUNYA...I'm Yours..heheh::

Den smlm time wat keje kat PC pinjam..aku tertarik kat 1 bnde ni..hehe..sori Mr Eiman..den tepek gmbr ni..teka la ape bnde tu..heheh..yg tak besh tu..still pkai logo lme SAPURA..

::Jeng Jeng Jeng...::

Smlm kedai emas call..cincin aku da siap..heheh..sronok sgt2..Ahad nnti ktorg dtg amik ok..besh tol..wa..tggl bpe ari je lg ni..heheh..

selingan:..smlm aku tgk 1 video ni..sesuai tol kat samwan tu..nnti aku try cr and dwnload..klu leh la..hehe..klu tak leh..aku bg lirik jer ngan tjuk lgu..kat spe aku nak bg..kat entry akan dtg aku gtau ok..aku kan suke bg lagu2 kat org..

No comments: