02 February 2009

Ampunkan Hamba

Ya..ampunkan hamba..kebanyakkan listing blogger dlm geng blog aku ade yg aku da delete..bukan sengaja tp mmg nak delete pun..coz ade antara yer tak update2 da blog tu..ade gak yg mmg tak besh blog tu..ade gak org yg aku da PANGKAH..so watpe lg aku simpan or tayang korg yer link kat blog aku ni..ampunkan hamba yer..aku bukan ape...aku tgk aku yer listing geng blog aku tu da rmai sgt..better aku delete dr menyemak kat blog aku..lg 1 aku tak akn jejak lg kat blog korg tu even korg ade jejak kat blog aku ni..ish..kebanyakkan yer blog yg aku rse tak besh and tak di UPDATE lebih sebulan..so..delete je la..tmbh ngan link blogger yg baru..lg syok dan besh..


Ampunkan Hamba coz aku skg da mls nak lyn segelintir mamat2 yg dok perasan or syok sendiri..aku ni jenis kwn ngan laki2 yg asyik ade prob ngan awek je..da naik bosan tol la..dpt kwn laki bru je..ade prob ngan awek la..bekas awek la..bosan tol..asyik2 aku je jd penasehat tak de tauliahan..then pas settle sume prob..pergh..ignore lak aku ni..F**K Off..time sush merana ko terhegeh2 cr aku mintak nasehat bongok la..support sengkek la..then tup tup..lost..cm haram je..amik ko..da tahap melampau da ni mrh..bukan ape..skg ade mamat yg dlu yer dok terhegeh2 kwn ngan aku coz ade prob ngan awek dia..then da settle sume..ilang trus..bile aku try call or sms or YM..DAMN IT..ignore je..then baru2 ni muncul cam sial je..ttbe cr aku tnye pe nak wat ngan awek bru dia..bongok punya kwn jantan..punya la hengen thp melampau..smpaikan Bie pun naik meluat ngan mamat2 yg dikategorikan sbg POYO!!!..ya..bak kate Uday..mmg dak tu POYO tol..hehe..(sowi Babe..aku tergunakan nama ko)..cop..npe ek..laki ni bile pompuan lyn or ngade2 lebih ckt..mula la perasan lebih ckt..DAMN IT..then tkut dat girl ade feel mula la ignore..S**T..tak ingin aku nak ade feel ngan korg tu..sekulat pun takde feel lgsung..takde selera aku nak ade feel ngan ko..(fuh..ayt aku mmg BOOMBAMMBOOM..seriau aku)..so Ampunkan Hamba klu ayt2 aku ni wat samwan tu perasan or terasa..mmg nak korg terasa pun..hahah..


Mintak Ampun byk2..jikalau entry aku ni terlalu panas lg berapi ayt2 yer..mmg sengaja pun..da tahap mrh yg memuncak..so pd mereka yg terasa ke ape..aku da tak kesah da..g mampos la korg tu..korg yer idup..bukan aku yer idup..sekali da kacaw idup aku..idup korg fuhhh..hancusss...SO SORRY GENG..celupar gak aku ni..YA..Thats Me..

2 comments:

eiman@nurizan said...

panas tul, patut la tghari tadi kat island stc tu bara semacam jer, sampai ke sini bahangnyer.. keh keh keh

mAr@ZiEy said...

yeke..npe kat island MIS sejuk bbnor ek..smpai den pkai jaket dr pg..heheh..hanya membara di blog sje la..