03 February 2009

Gempak Siot

Ape yg gempak??..ntah la..biasa je aku usha..yg gempak yer..Bie nak beli kete baru..Yaaahhhoo..leh pinjam then round sakan..hahah..tu planning je..kene tgk bajet gak..mne tak yer..nak kwen la..nak honeymoon la..nak tukar kete la..nak g umrah lg..ish..mcm2 plan lak laki aku ni..(ooppsss..da tukar status ke jd laki aku..hahah)..skg ni aku da jd penasehat kewangan kat Bie..leh caye ke aku ni..ntah2..duit ktorg aku da songlap..YA AMPUN Bie..Hon mintak ampun la ek..hahaha..ktorg bukak Acc bersama..so pemegang pertama nama aku..so aku la taiko..hahah..ish..takde la..ade duit aku gak dlm acc tu..so aku kene amanah la..kene la mintak izin dlu klu nak wat pengeluaran..yer xgitu Bie oi..hahaha..nama pun ACC bersama..npe ek laki ni pantang ade duit lebih sikit mesti nak kopakkan duit tu..means nak pokai kan duit tu utk kepentingan sendiri..(cam la aku tak pnh wat..)..skg da insaf tau..saving utk kepentingan masa depan utk keluarga dan bakal keluarga..siot tol..Bie nak tukar kete Mitsubishi Lancer..smlm dia call then ckp nak beli kete..aku bebel dkt 10 minit gak la..da dlm phone..bebel lme2 tak besh..last2 dia ckp.."Baru plan la"..Bie tu klu dia ckp bru plan gamak yer tak jd..hehe..coz dlm kepala pemikiran dia dok pk psl "KAWEN" je..hhahaha..serabut gak bile selami pemikiran dia tu..hahah


Aku yer pemikiran lak..serabut pk tentang "KEJE"..why??aku nak tukar job la..pe korg rse..dr Graphic Designer ke Drifter..leh x??serius geng..aku minat drift ni..ntah la..besh tau tgk dorg main drift ni..Bie pnh ajr camner nak drift ni..tp aku tak berani..time Bie main drift..aku dok jauh2..tkut kene langgar..Bie pun belajar ngan kengkawan dia yg mmg drifter jalanan..pnh gak sekali dua ktorg tgk drfit kat Johor..kat Pasir Gudang..selalu yer tgk kat area Bangi je ..kat area2 Bangi Lama tu..jln kat situ cam ular..best klu drift..serius geng..Gempak tol..tp klu pompuan try kene btul2 kuat stamina ngan fizikal..dok dlm kete da la sempit..then ngan safety sut yg gler panas..kaki ngan tgn kene cekap..cess...tgn aku tak berapa nak cekap..tu yg dpt 4th place Badminton kat Terengganu dlu..kaki aku kureng ckt..asyik dok saket je..haha..camner ni ek nak tukar jd Drifter..klu aku jd Drifter..gerenti gempak Sapura..hahah..siap sponsor Absorber ngan Spring khas utk drifter2 lg..hhaha..mklumla leh wat promotion skali produk Pro-Ride ni..yer xgitu designer2 Absorber ngan Spring..hahah..make sure original ek...then kat kete drift aku tampal sticker Pro-Ride..gler ar..kaw2 promotion tu..then sponsor tayar setiap kali aku drift..hahah..lebih2 lak aku ni..SEWEL siot!!! Gler..aku mmg minat gler kat Tengku Djan ni..selalu gak tgk race dia kat TV then g tgk competition yg dia join..tp kat Malaysia je la..Bie selalu jeles klu aku citer tntg Tengku Djan ni

::Agak2 leh tak aku wat style cmni::


“Before that race, no one really bothered with us but after that, 
everyone started viewing us as a threat, and we got a lot of support from the fans as well.” 
"In drifting competitions, winning is not based on timing, but on the style, speed and angle. 
You have to impress not just the judges, but the spectators as well" -
>> TENGKU DJAN LEY TENGKU MAHALEEL <<

No comments: