20 February 2009

I Miss My PAPA

Ttber kan..nyway camni..pg td time g keje..ade bbrapa moto yg di tunggang oleh Ayah,Bapa,Daddy,Abi,Papa and etc la..ngan bwk anak2 utk ke sekolah..ttbe dlm kete tu..aku flashback balik time aku sekolah rendah dlu..Papa msti akan bwk aku naik mto g skola..then Papa akan galas beg aku..then vrrrooommm...kami menuju g skola..walaupun time tu aku punya la liat nak SEWEL utk ke skola..xtau pesal..MALAS kot..hahah..korg tau x..dlm kete tu gak aku ttbe rse nak nangis coz..I MISS MY PAPA...waaaaa....(tu la asyik call Mama je tp tak call Papa)..walaupun time ujan pun Papa tetap akan hantar aku g skola naik moto RXZ dia..heheh..then Papa akan tutup ktorg ngan baju ujan..(terharu lak time besar2 ni..time kecik merungut..)..then pagi ni aku dpt email tntg kejadian seorang Ayah @ Suami yg kene lenyek sampai lumat kat highway Rawang tu..(da nangis tau time aku tgk gmbr2 tu..tp tak kuar je air mata tu)..Aku selalu berdoa agar keluarga dan bakal keluarga ku di hindari segala malapetaka dan musibah..tp sume tu takdir dan ketentuan Allah..sume tu bukan yer leh di duga kan..waaaa...

Papa..Kakak rindu Papa..org tua2 ckp..klu dpt anak pompuan sulung..muka akan seiras ikut muka Ayah dan perangai lebih pd Ayah..wa...btul tu..muka aku ni lebih pd Papa aku..perangai pun majoriti ikut perangai Papa..waaa...lastly marilah ktr same2 sedekah kan Al-Fatihah kat arwah..(aku tak igt la nama yer..) yg meninggal dunia akibat di gilis dan hancur mayat yer coz terbabas di atas highway Rawang ketika pulang ke rumah..Al-Fatihah..

::Gambar Arwah::

::Anggota Polis mengutip cebisan daging arwah::

::Cebisan - cebisan daging yg lunyai di lenyek kereta-kereta::

::Peninggalan terakhir arwah::

selingan:...sedangkan maut tak dpt di duga aptah lg perubahan angin manusia..sekian wasalamm

>>AL FATIHAH<<

2 comments:

Anonymous said...

jgn aibkan mayat begitu sekali...cukuplah meninggalnya seksa begitu.jgn ditambah aibnya la.Tolong!

Anonymous said...

sape lak aibkan arwah..
xde niat pun