19 February 2009

Jerk

Arini ttber aku nak cter psl samwan yg mmg aku rse tak sesuai di sanjung..mmber2 aku yg lelaki rmai suke dia..tp mmber pompuan aku lak rmai tak suke dia..why??coz samwan yg aku nak cter tu pompuan..of course la pompuan akan benci..dia ni org ckp feminin..lemah lembut..baik..ayu..cantek...so wat eva la..entry kali ni mmg agak kontroversi ckt..tak kesah la nak msuk paper ke..berita ke..melodi ke..ade aku kesah..

Npe aku tak suke kat dia..coz dia ni pndai tol berlakon..sesuai tol dpt gelaran ratu filem..ish..meluat la..aku bukan meluat tntg kerjaya dia..tp sikap pura2 dia..aku tak heran langsung klu peminat setia dia nak marah ke nak maki ke..aku rse rmai lg yg tak suke kat dia..ish..melampau tol..nama pompuan tu..Peshal Sandok...hahahha..lebih kurang camtu la nama dia..agak2 korg..bunyi yer cam nama artis pe..lu pikir la sendiri...

Kan aku da ckp..aku tak suke org yg hipokrit..konon2 ayu..baik..lemah lembut..tak byk ckp..tak nak amik tau..hak tuiiii...ko la segala dalang yer...ish geram yer ngan pompuan spesis camtu..nak je aku tenyeh2 ngan cili api kat lubang idung dia tu..hahahaha..pk la spe..teettt..time out..ok aku bg jawapan..

::Auw..seluar I londeh..ade belt x?..>> yucksss<<::

::Lidah I ade bola silver tau..>>hakkk tuuuiii<<::

selingan:...kesah ini tiada kene mengena ngan org lain selain tuan empunya muka kat gambar tu..

6 comments:

eiman@nurizan said...

laaa yang dia jadik ayu sopan santun tu kan dalam filem/drama. dah skrip suh dia jadik camtu... so realiti dia memang betul macam dalam gambar tu la..

Anonymous said...

betul2betul..hehe.. ape la dosa fasha sandha ng ko ni.. kesian tol..hehe

mAr@ZiEy said...

dosa dia..

perosak segala2 yer..

ala mr eiman..
realiti yer,dia kan suke berpura2 baik then sopan santun..
padahal..hampeh...geram sesgt2..perosak segala2 yer..

selingan:..aku ni fan of Nora Danish..hahahah

eiman@nurizan said...

nora danish lagi teruk, kawin tak sampai setahun dah cerai.. haha

mAr@ZiEy said...

tu sume gara2 pashal sendok la..tu yg mrh sgt kat dia..

tp lg teruk bini roslin hashim..12 ari je nikah da cerai..

hahahah

misz mun said...

aku siyes meluat dgn minah ni