20 February 2009

Keputusan yer

::Rise for Palestin::
::Duta Malaysia ke Palestin..ahakssss..::

Takde pape pun..bende tu aku minat coz aku suke bnde2 yg cool..bg aku bnde tu cool..tak tau la korg..walaupun bnde tu da lme muncul..tp aku pyh nak jumpe..(bg aku la..tak tau la korg..)..so td ade jumpe..then trus aku sambar la sebelum kehabisan stok..aku ngan Bie siap berebut2 nak pakai..padahal Bie leh beli lg 1..konon2 nak tnjuk kat mmber..ceh..tak kesah la Bie..asalkan Bie bahagia ek...syg Bie..muahhxxx..hehehe..

Keputusan yer pe lak aku bg tajuk kali ni..camni..korg igt xentry aku yg lepas2 tu..ade entry yg agak emo terlebih ckt tu..aku mrh and geram kat samwan tu..actually 2 org..(time tu la..)..sorg tu lelaki..1 tempat keje ngan aku..then sorg lg tu pompuan..mmber 1 skola ngan aku..aku berani cter kat blog coz mmber pompuan aku tu jrg gler bukak blog aku ni..so klu dia bukak pun..entry yg lme2 da takde kat main page..melainkan dia scroll cr entry lme..then yg lelaki tu dia da wat aku panas berapi..walaupun dia selalu baca blog aku ni..(sejak 2 3 menjak ni la)..yg mmber pompuan aku tu..wat aku saket jiwa..coz aritu beriya2 nak tlg,bantu aku,gaya cam btul2 nak wat,tp hampeh senyap sepi..so skg masalah aku da tergantung takde spe leh bantu..maybe gaya dia lebih kurang cam samwan kat opis kot..ntah la..bg aku lain gak la..but yg aku pelik ni npe la ade gadis kat opis aku tu yg perasan terlebih lak..means dia igt aku cter psl dia..mmg la kejadian2 yg berkaitan lelaki tu ade kene mengena ngan dia tp watpe aku nak saket ati ngan dia..whats the point..pelik sgt2...kali ni yer entry agak terus terang..biar terang segala2 yer..then aku di persalahkan ats segala2 yer..WTH..klu nak ikutkan mmg aku skg kurang bertegur sapa ngan dia coz..selalu yer la..mmg jrg pun..coz dia da dok terkurung..second aku skg da mls nak turun kantin coz aku da jemu and muak ngan makanan kat kantin..lgpun selera aku skg mkin turun klu trun kantin..cewahh...tu yg sanggup beli roti kat kedai umh aku then wat teh panas kat opis..kenyang gak..tukar selera mak cik oi..then di tmbah ngan bebanan keje yg makin bertimbun byk yer..sume bos2 dok push aku..kat spe lg aku nak ngadu..kat mmber2 graphic aku gak..coz klu aku ngadu kat korg dak2 opis aku oi..korg leh tlg ke..aku rse tak kot..so better aku diam mmbisu..org tgur aku..aku tgur balik..watpe nak simpan2..terasa2 lak..adoiii..aku tau aku ni pompuan yg saket jiwa..tak mengancam..so wat ever la..lantak la nak ckp pe..kepala aku da pening da ni..aku dpt interview kat MOSTI..tp serba salah nak pg..ooo..tidak..aku mls tol nak g interview2 ni..leceh..plg tak suke time kene interview..tu yg aku dok cr mmber aku yg mereng tu..tp smpai skg diam mmbisu..S**T..kan hipokrit tu..konon nak bantu kwn time susah tp dia dlu diamkan diri..so pd org yg terasa tu..I'm so sorry..pe slh aku..aku sndiri pun tak tau..spe yg rse2 yer aku bercerita tntg diri dia..terima la maaf aku yg agak2 yer sdikit blur coz tak tau pe slh aku..takde gune nak bermusuh..tp klu ngan sialan jantan tu mmg da cr musuh ngan aku..amik ko...

Uish..pjg lebar lak entry..tak kesah la..jnji korg bahagia..lepas ni tak yh da berkwan ngan aku..aku ni bikin org saket ati je..da mls da nak pk2..aku lg byk bende nak pk..yg aku tau..aku da terus terang..pd lelaki yg aku maksud kan tu..smpai bile2 pun aku tak kan maafkan ko..tu je aku tau..Ya..aku ni pendendam..dendam smpai mati..keburukan plg teruk dlm diri aku..DENDAM..pd dak2 pompuan opis tu..pasni tak yh la berkwn lg ngan aku..bikin saket pale ati korg jer..then pd mmber pompuan aku tu..ko klu ade prob then cr aku..mampus ko aku ungkit balik segala2 yer...amikkkkkkkkkkkkkkkkkkk...yg aku tau..next week..da new ME will be came..why??aku da kembali kebuntuan thp memuncak..geng graphic aku da ilang kat opis..amikkk...

selingan:...aku nak bukak blog bru la..tp blog ni still idup..tp another blog tu cam..terlalu P&C la..hanya mereka2 yg bernasib baik je akan di gtau..what u think..

5 comments:

eiman@nurizan said...

dah macam pejuang gaza neh.. my opinion kalau nak buat blog private utk insan2 tertentu terpulang pada diri sendiri ler.. bagi den blog utk di share semua orang.. hehehe

mAr@ZiEy said...

coz blog ni cam air panas lak..asyik ade org nak terasa je..padahal den tuju kat org lain..org lain yg terasa..then bukan nak tnye ke ape..ni x..dok mencanang kat org lain..apekehal camtu..tu yg terpk nak on blog lain..wat P&C..

Anonymous said...

Sudah la tu syg oi..
biarkan mereka meREKA cerita tntg diri honey
Yg pasti Bie terima baik buruk seglanya tntg honey

This is my first comment after u dok bebel suh Bie komen kan..lps ni jgn nak bebel lg ok..

Love Always..
MaR@ZiEy..
Bie Fauzi Yama

misz mun said...

laaa...
nape xbitau kte,
kte ada jual bnda scarf ni k.tiey.
ehehe

mAr@ZiEy said...

Fauzi Yama:
Wolawe..Bie bg komen la..hehhe..tu pon lps kene pkse kan ngan dak plg SEWEL ni..hehe..

Thanks a lot Bie..komen la bebyk lg ek..

Mun:
Awat tak gtau..ish dia ni piat kang..tokey kedai tu bg diskaun 10% je..tak kesah la..jnji dpt..tp klu stok kat kedai tu da abis..nnti den cr hang lak no..