19 February 2009

Khas Utk Org WARAS

Gler apo entry aku kali ni.."KHAS UTK ORG WARAS"..yg tak waras cmner lak..>>tak yh la bace..ngok!!<<..arini kat opis ade 5 org je..yg lain g Marriot Hotel..ade Financial Seminar..agak membosankan kat opis..tp aku wat2 ceria je coz nak gak jd hipokrit jap..hahahha..aku on kan lagu2 yg agak sesuai ngan keadaan aku skg..leh lak cmtu..keje2 yg aku dok wt 2 ari lps da siap awal2 pg td..then skg aku kembali ke job yg plg aku suke wat and godek2..Macromedia Flash...kerinduan pd keje2 aku yg pending tu amat2 la kuat..(cewahh...)..

::Macromedia Flash..Ku Rindu pd mu..>> Keje terbengkalai yg agak lame<< ::

:: Peneman Terbaru aku tatkala bosan..Cwn Merah tu Bos aku kasik..heheh ::


Aku skg mengalami kerinduan pd 2 insan yg plg aku suke layan..rindu aku mula mmbuak2 tatkala aku kesunyian..heheh..Muhamad Zulfakar aka Jotak..Smlm Mama call, Jotak da pandai main cak cak da..then klu org marah dia..dia lari jauh2 then patah balik kat belakang kter..then peluk kaki (if berdiri la..) or peluk belakang badan (if duduk la..)..then main cak cak..dr mrh kat dia leh gelak gler tgk kerenah dia..then dia skg pantang nmpk Mama pegang HP..mesti nak rampas..then ltk kat telinga dia..then mula la..memekak ngan bahasa dia..then dok tekan2 button kat Hp..smpai kene call byk kali coz dia tekan.."End Call"

:: Latest Picture yg adik Ecah aku snap..>> muka tak mau mandi << ::

Another person that I Miss..cm biasa Muhamad Fauzi bin Ghazali..walaupun tiap2 ari jumpe also jarak ktorg dekat ..tp ntah..heheh...no komen..dia lak cam biasa..selalu lyn kerenah aku yg dok merenyam setiap mase klu dok ngan dia..hahhaha..takde sesape yg sanggup lyn kerenah aku ni melainkan dia..even Mama Papa pun kdg2 bosan ngan kerenah aku..ngan Bie lak..klu aku senyap je mula la.."Pesal senyap ni..bosan la..havoc la ckt.."..penat ooo layan kerenah aku ni..

::Pasangan mAr@ZiEy >>> inilah Dunia Ku <<< ::

Rse yer da byk da aku dok melalut kali ni..aku nak lyn Flash aku lak..cian kene tggl 3 ari..heheh..ok.adios amigos..

No comments: