26 February 2009

Ku Saket

Takde bende nak share kali ni..coz aku mengalami demam + batuk + selsema yg agak teruk..mcm2 hal terjadi time majlis aku makin hampir minggu depan..so far skg da ok..aku kene rajinkan makan ubt2 hospital..walaupun aku jenis yg cukup2 tak suke ubt2 hospital..tp demi majlis aku nnti..ku gagahkan jua..

So guys..doakan kesihatan dan kesejahteraan aku nnti ok..
TQ to Yati coz call aku time aku tgh2 saket teruk smlm..

Ok la..aku nak beristirehat sebentar..(arini je aku asyik baring je..naik pening da kepala..hehe)..walaupun aku tak berapa sihat..esok aku tetap akan gagahkan diri utk kuar bersama2 ngan Bie..ooo...lupe..sok nak g beli laptop baru utk adik aku Ijan..heheh..lgpun aku nak g amik cincin aku..heheh..

No comments: