19 February 2009

Lamaran

Da byk da mmber dok suh aku citer pe yg terjadi time anniversary aku aritu kan..ok la..kali ni aku cter ok..tak kesah la nak ckp aku POYO ke..JIWANG ke..yg pasti aku mmg SEWEL..nak caye ke x..terpulang pd korg..yg pasti warga2 uniKL Micet percaya akan bende2 ni sume...ok..marila kte start ngan Bismillah..

Ahad lps..my 6th Anniversary aku..ktorg declare as a couple tepat jam 12.32 tghari..time tu aku tgh dok sibuk tlg Mak Wan msk kat dapur..heheh..(smbil masak tu smbil dok SMS ngan Pojie..lom lg jd Bie ok..)..cam biasa la every year..tak pnh pun ktorg celebrate anniversary ni..at least dinner ngan wish to each other je..coz rse yer everyday ktorg yer anniversary..hahaha..before our 6th anniversary..aku ade gak bebel ngan Bie..tak pnh nak wat surprise ke ape..yer la..Bie bukan yer romantic guy..then cam biasa jawapan yg sme.."Yerla Syg Ku.."

Entry yg lps2 aku ade ckp yg my sis..Ijan ade balik umh coz dia as a AJK for uniKL Carnival..time ktorg smpai kat uniKL..tgh ade final game Bola Sepak + penyampaian adiah sekali..adik aku AJK so kene la dok kat main table..aku ngan Bie dok kat seberang padang..tercongok kat tepi tgk je dr jauh...after sume selesai..adiah sume da bg kat sesape yg berhak..selesai la Karnival tu..aku ngan Bie lak dok borak2 psl honeymoon..heheh..gleya tee..then ttber..ade suare2 yg kuat..(pengumuman da..).."Kepada Siti Maryam..Muhamad Fauzi ingin mengajak anda kwen"..(ape ke ayt da camtu..but its real..)..aku igtkan org lain..tp bile pk2 lak..npe nama aku ngan Bie..tgk si pengumum yer..OMG..adik aku..then Bie ckp.."Surprise.."..tak tersangka gler2 thp gaban..time di umum tu..rmai student dlm pergerakan meninggalkan pdg tu..tp sume dok tepuk tgn..hahaha..terharu gler..then roomate adik aku Hidayah lak wish.."Congrats sis..bro.."..its unbelievable..aku da dok nangis + malu + terharu + bangga + gembira + everything...da dok pukul2 Bie da..cian Bie..merah2 bdn..hehe..

Rupe2 yer..tu adik aku yer plan..dia da pakat ngan Bie da..coz Bie ni klu bab2 cmtu..dia mmg cari sekutu yer..adik aku la..dia dok tnye nak wat surprise ape kat aku..then adik aku bg la plan camtu..heheh..so amazing..adik aku pd mula yer tak cye yg Bie sanggup wat..coz adik aku kenal yg Bie ni jenis tak berani nak wat surprise dpn org rmai..akhirnya Bie setuju coz mmg dia nak aku tau yg dia btul2 fall in LOVE with me..ayooo..time tu bikin aku FALL IN LOVE AGAIN with him..TQ Bie..u are such a GREAT2 Boyfrenz + my LOVE...

So..camtu la cter yer..tiada tokok + - x / ke ape..sume yer = pe yg terjadi ok..no one can replace him into my heart..just him..Muhamad Fauzi bin Ghazali..thats it..just him..full stop..

No comments: