17 February 2009

Penipuan Terbongkar

Ya..arini aku nak cter ngan korg tntg sorg yg POYO+MERENG+GLER+BONGOK+segala2 yer la yg tak besh..hahah..ok..dlm cter aku nnti ade beberapa watak yg diselewengkan nama yer..heheh..antara watak yer..SEPAK,BINTANG,BLUE,ANGEL,SALJU...jantina korg pk2 la sendiri ek..nama2 tu sje je aku letak bukan nama org..bikin lain ckt..

Start stori..once upon a time..Sepak and Bintang pernah "berkawan"..then putus tali yer..heheheh..then mula la episod duka lara Sepak selama bertahun kot..aku pun pelik ade gak org yg melayan feeling bertahun lame yer..bak kate si Angel..at ngan perasaan tak dpt di duga..maybe..hem..then Sepak mula la program sesi berkawan ngan mne2 org yg dia nak kwn..so antara mereka adalah Angel ngan Blue..so dlm beberapa bulan kwan..tutp2 timbul lak cter yg si Sepak ni tipu Angel ngan Blue..so episod panas hangat membara mula muncul..jeng jeng jeng...haha..then si Angel mula kurangkan berkawan ngan Sepak..Blue still berkawan..sampai 1 episod Blue mula dpt tau perkara sebenar dr Bintang yg mne Blue dan Bintang mula kawan secara alam maya dgn rapat yer..hehe..segala penipuan selama ini mula terbongkar..segala2 yer..akhirnya mula la Blue naik meluat and menyampah ngan sikap dan perangai Sepak yg pd awal yer di sangka Baik + Alim..rupe2 yer..di sebalik yer adalah perangai kontra dr sangkaan awal yer..

Another episod lak..si Angel mula kenalkan si Salju pd Sepak..then si Angel pernah kene tipu dlu ngan Sepak..tp tak tau la npe still nak kenalkan ngan Sepak..maybe ade angin2 yg bertiup mengatakan Sepak ni baik..pape je la..so bile Angel dpt tau yg Sepak adalah penipu terbesar dunia..dia mula serba salah pd Salju..da mula takut,klu2 perkara yg tidak berapa nak dingin yg pernah berlaku antara Angel ngan Blue dlu berlaku pd Salju..coz Salju adalah kawan baik yer..teeettt..so Blue hanya dpt menasihati Angel agar kawanyer itu (Salju)..berhati2 la..jgn percaya 100% pd Sepak..nanti Blue akan bg penyepak kat Sepak coz asyik dok menipu org pompuan je..ape dia igt pompuan ni lemah sgt ke smpai nak dok tipu je..amik ko..oopssszzz..terkuar lak statement jantina..hahaha..

So skg BINTANG and BLUE mula memboikot SEPAK..dan Blue ade rancangan utk kenekan SEPAK agar dia sedar spe diri yer tu...teettt..ANGEL tak tau la pe dia rse..maybe serba salah kot..SALJU lak..agak2 yer mula menyukai si Sepak penipu tu..teeettt....no komen..so beware ok ngan Sepak..penuh ngan penipuan dahsyat...Bintang bernasib baik coz terputus tali ngan Sepak barula rahsia terbongkar..klu still tak putus..tak tau la teman...

Selingan:...nasihat pd Sepak..sedar2 la jgn dok menipu org pompuan..padah gak nnti kat diri sendiri..klu tak sedar2 gak..tggu dan lihat je la nnti..

واهاي سيڤق..سدرلا كامو سبلوم كامو د سدركن اوليه بلواي..سبلوم كامو د مالوكن دان د

 جاتوهكن اير موك كامو..لبيه باءيق كامو سدر لا..

1 comment:

Anonymous said...

Ya..Sepak mula gabra tatkala rahsia terbongkar..then Bintang mula luahkan amarah yg kaw2 kat Sepak..

Akhirnya Sepak mula kepanasan tak tentu hala..mula la nak salahkan org lain..dia mula salahkan Blue yg konon yer menghasut Bintang..come on la Sepak..ko yg mulakan dlu..Bintang da tau b4 dia kenal Blue lg..

So pd Angel & Salju hati2 la ngan Sepak yg penipu besar..mkin lame mkin byk rahsia penipuan terbongkar..segala2 yer dusta belaka..

Blue mula hangen bile Sepak mengatakan yg Blue adalh seorg yg pling jht yg pnh dia jumpe..padahal org lain mengatakan Sepak adalah seorang yg ckup2 Dayus sanggup menipu semata2 nak UP then tagih simpati..

What da Hell of U..

* entry ini dr Blue..