03 February 2009

ProRide Official Car

Klu nak ikutkan blog lme aku da cter da psl ProRide Official Car ni..tp nak gak cter balik..aku rse rmai da lupe kot..so aku bikin UP balik..bikin igt balik kat kete2 kesayangan staff SAPURA ni..haha..tp ade gak yg bukan staff SAPURA..da ktorg sponsor kete dorg..so nak gak la letak kat cni..

::Kete ProRide::


Pe korg rse..cun tak??..pe aku rse??hahah..1st impression korg bile tgk je gmbr ni pe korg rse..ha..tu la yg aku rse..klu tnye spe design ni..aku akan ckp.."Ntah la.."..tp serius babe..bukan aku design sume2 tu..sje je nak tayang..kot2 korg ternampak ke kete2 ni kat tepi jln raya ke..kat tepi2 umh korg ke..kat tepi2 kedai ke..leh la tmbh ckt pengetahuan korg tntg ProRide..then leh la korg teringat kat blog aku ni..hehe..Go ProRide Go..hahah..bile la dorg nak bukak kedai balik ni..customer aku da rmai dok tanye..dorg nak product oo..income aku pun da mkin kureng skg ni.. pelik tol dorg tutup kedai..klu dorg bukak kedai..gerenti income aku leh beli PSP 3 lg..hehe..so pd tuan2 empunya kereta..Hamba mintak ampun coz tayang tuan2 yer kete..nak bg menCAPUB jap..hehe..

No comments: