04 February 2009

Saket + Pening = KEPALA

Ya..lately ni asyik pening + saket kepala..tak tau npe..berdenyut2 saket ni..maybe asyik dok dgr lagu sebelah telinga je kot..then dok ngadap PC yg aku tgk mkin berpinar je..hahah..keje lak mkin2 bertimbun..(ceh..byk ke keje aku skg..teettt..)..aku ni klu wat keje kene dgr lagu..klu tak aku jd bosan + ngantok + tak bermaya..iPod aku lak adik aku rembat..nak beli bru kene pk byk kali skg..td tghari sempat gak g lunch ngan Bie jap..hahah..sempat lg tu..walaupun dlm keadaan yg terpaksa..actually aku dlm keadaan merajuk..hahah..smlm dinner kene marah..sbb pe??hahah..ade la..da aku ni kan SEWEL..so bile time2 SEWEL muncul..mula la..wat keje2 tak bermoral..siot je!!..heheh..kene mrh time Bie anta balik..so cam merajuk ckt..hehe..


Td sbnryer g Public Bank..ttbe Bie call nak join..ngade2..so angkut la jap..walaupun keadaan paksa..mkn kat kedai Jefira Seafood jap..ckt je aku mkn..takde selera sgt..hehe..Bie pujuk pun aku wat tak tau je..tggu la mlm ni..ku gayang2 Bie..hahhaha..gler tol..skg dok kecoh pasal kepimpinan Perak..nak2 ADUN BOTA..actually Dato Nasaruddin tu uncle Bie..cian dia asyik kene dok tindas je time dok kat BN dlu..ape yg dia kene tindas tu..hehe..ade la..citer dlm kelambu..tu pon aku dgr dr Bie la..ntah btul ntah tidak..hehe..so mls nak amik tau sgt..politik ni complicated sgt la..mls nak amik tau..mmg tak mint gler ngan politik..hehe..


Ayo..kepala mkin saket lak..berpinar2 la kpale ni..mmber aku suh mkn panadol..tp aku pling tak suke telan panadol..bahaya ooo..mmber aku da 2 org meninggal coz panadol ni..ish2..mintak2 jauh la dr aku..Arol!!aku nak join ko g JEPUN!!!...nak g holiday kat sne ngan Bie..line clear kat sne..(sumpah mmg gile aku ni..hahahah..)..ish..aku baik la..holiday berdua tak bermakna sebilik tau..heheh..pas je abis sume majlis bln 3 ni..ktorg plan nak g holiday kat Pulau Langkawi..hehe..klu jd la..tu pon klu bajet ade..hehe..k la nak smbung wat keje yg aku asyik pendingkan je..hahaha..adios..

2 comments:

rantong said...

Patutla sakit kepala, asyik dengar lagu2 je. Rohani (jiwa) pun nak dengar ayat2 al-quran. So, pasang ngaji ke, tasbih ke. Nanti, bila mati, telinga tu bercakap ngan tuhan, yg dia asyik dengar lagu2 je.. ikh..ikh
View Profile: Rantong

mAr@ZiEy said...

aik..igt lagu2 rock r&b je ke den dgr..even taranum di kategorikan dlm lagu kan..taranum pun ade mcm2 jenis..hello..hahah