18 February 2009

Sesekali...

Firstly nak mintak ampun kot2 entry sblm2 ni wat org lain terasa ke..saket ati ke..hahaha..tu la Hidup Ku..penuh ngan suka duka kehidupan..sesekali nak gak wat entry yg kontroversi + panas + hangat..heheh..wat org terasa ke..nak ckp dpn2 tak sanggup..so blog je sbg penyudah yer..hahah..segala permasalahan sume cter kat Bie..dia ckp..pasni jgn nak dok lyn org yg seangkatan camtu..buat sakit jiwa gak nnti..time merana smlm..Bie je yg dok tenteramkan segala luka lara dlm ati..time merana tu aku kene gak marah ngan Bie.."Tu la lain kali jgn nak ngade2 ngan org lain"..nak wat cmner..dia je yg tau segala2 yer tntg aku..no secret2..even keburukan aku dia da lali..kebaikan aku dia da sanjung..(aik..baik ke aku ni..teeett..)..

Smlm call Mak..ckp kat dia terima kasih coz sudi terima aku ni join keluarga dia..even lom sepenuh yer..tp Mak da cm Mama aku da..dia seorang yg ckup2 sporting..terima aku seada nya..aku tak sanggup nak wat anak dia merana coz Mak yer seorang insan yg pling besh..(selepas Mama Papa la..)..Pn Halimah..or Emak..terima kasih atas segala yer..leh lak smlm call..aku da dok sok sek nangis coz terharu ngan nasihat2 Mak..Bie leh wat lawak.."Mak..Maryam nangis tu nak manje2 la tu.."..Mak dgr cmtu trus mak marah Bie..yer la kaco aku yg da nak jd menantu kesayangan...hahahah..(Abg Mus ngan Kak Aini ek yg ckp)..heheh..

Ok la nak smbung wat kje..mlm nnti nak g mancing udang ngan Bie..ok bye..adios amigos..

No comments: