24 February 2009

Tag Ke Siasatan

Tag lg..selamat menengok ok..

1. Keje ape yg tgh korg wat skg..(sila tunjukkan bukti)


2. Terangkan pe yg sbnr yer yg di buat tu..
 
+..... Alahai..da tentu korg nmpk coding berlambak..mengAdjust coding ler..

3. Adakah kamu suka akan kerja kamu itu..

+... Of Course la suke..

4. Kenapa (kesinambungan bg soklan 3)

+.... Da mmg minat aku..da mmg tanggungjawab aku..

5. Kerja yg korg selalu wat selain dr jawapan no 1 (tunjukan bukti)


6. Terangkan keje kedua korg tu..

+...Da mengAdjust Coding..mengAdjust Design lak..

7. Bg je kat sesape yg korg nak..xde limit..

+...kat Mr Eiman
+...kat Miss Bulan
+...kat Putrieysz
+...kat sesape yg rse nak wat tag ni..

selingan:..keje makin membebankan..so kali ni yer entry penuh ngan cter2 keje aku je..heheh

4 comments:

ciare (^_^)v said...

wahwahh...keje kat sapura ehh?? :D ade keje kosong x? hehehe

mAr@ZiEy said...

heheh..tak la ade keje kosong ke x..nnti klu ade den war2 kan kat blog ni..heheh

eiman@nurizan said...

ada keje kosong kat SMC, PPC exec kalau tak salah... dan ada lagi beberapa lagi vacancy.. kalau brani apply ler...

mAr@ZiEy said...

Mr Eiman da tukar department ke HR ke..ke da tkar opis SMC..heheh..a'ah Ciare klu brani apply la..