09 February 2009

Ubatan

Yeekkk..aku mmg seorang yg tak suke mkn ubt!!!..td pg Bie anta g klinik..(TQ so much Darling)..sesampai je ade 2 org tgh que..aku org ketiga..no bad..pg2 dtg klinik mmg tak rmai sgt org..smpai turn aku..jumpe doktor yg bukan kegemaran aku..heheh..(Boleh lak ek)..da ckp sume tu,ttbe doktor tnye da bpe lme saket ni..aku ckp la da dkt 3 minggu da..then dia check medical report aku..then "Awk tak pnh lak dtg klinik psl kaki awk ni"..doktor ni aku cekik kang..da sah2 kat medical book aku ade tulis tarikh ngan klinik mne aku pg..cess.."Sebelum ni sy pg klinik lain,tp still tak elok2.."..Bile doktor tu check and tanya then dia ckp klinik tu bg aku salah ubat..tu yg tak elok2 lg..Ya Ampun..leh lak bg salah ubt..nseb bukan mkn tp ubt krim..then doktor tu bebel lak pg2 kat aku..dgr kan je la..sengih kambing la aku pg2 dpn doktor..then doktor tu punya la byk bg aku ubt pil..

::Ubatan yg berlambak::

Then pas jumpe doktor aku pun balik la..sblm tu singgah jap beli breakfast..nak breakfast kat kedai mmg tak larat la nak jln..so we decide breakfast kat umh je..tapaw utk adik2 laki aku skali..walaupun dorg still lg berkeroh lg..eh...lupe..on da way balik td..ktorg terperangkap ngan sekumpulan polis bantuan yg dok menyemak kat tepi2 jln sepanjang Jalan Reko..aku igt kan ade la kerabat di raja nak lalu ke..konon2 leh la aku ngorat..hahaha..rupe2 yer Le Tour de Langkawi yer racers..syokkk sgt2 tgk dorg..aku nak kuar tp di larang oleh Big Bos aku..heheh...so tgk dlm kete je la..lme gak kene tahan ngan polis bantuan yg tak berapa nak bg bantuan tu..leh lak polis tu dok merenyam ngan aweks gedikz yg ala2 rempitan tu..ces..report kat En Riduan (ketua balai Bdr Baru Bangi aka jiran aku) bru tau..aku ade snap gmbr tp sume tak clear..dorg laju sgt2..mklum la kamera aku ni tak le secanggih C905..hahah..ok la..aku nak g godek2 laptop adik aku yg meragam tu..adios amigos dear..

No comments: