11 February 2009

Yuuhhhuuu

Tggl 4 ari je lg aku ngan Bie smbut anniversary yg ke 6....huhuhu..rse yer ktorg celebrate kat Melaka kot..hehehe..da time tu kene anta adik aku..alang2 seluk pekasam..biar la smpai masam tgn tu..hahaha..no more present for this year..ckup la..ari2 aku bg present..heheh..ok..

Next topic..smlm Sis Sara dpt berita yg her uncle da meninggal..Innalillah and ucapan takziah dr ku utk family sis ok..aritu anak sedara..bln ni uncle lak..besar tol dugaan kan..byk kan sabar and terima dugaan Illahi..ish..moga family sis tabah and dpt teruskan idup and jgn lupe selalu sedekah kan Al-Fatihah..ok geng..jom sesame sedekahkan Al-Fatihah kat arwah and pejuang2 Palestin yg mati Syahid..moga roh dan kebaikan mereka dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan mereka2 yg ditetapkan di syurga..AL-FATIHAH..

Another stori lak..pg ni time tgh breakfast..big bos Sapura Technical Centre ttbe muncul dicelah2 org rmai di canteen..then tnye.."Ada nmpak wallet warna hitam x"..so dengan seloroh yer ktorg jwab.."Takde,npe Cik Nan.."..rupe2 yer tu wallet En Adnan yg tercicir time dia breakfast pg2 td sblm start keje..ayoooo...General Manager tercicir dompet..ffuuuhhh..kayo la spe yg jumpe tu..di fahamkan (ikut pe yg En Adnan ckp la ek)..isi kandungan wallet dia tu ade wang tunai sebanyak RM1400 + MyKad + Lesen + ATM kad + etc..nseb baik la kad kredit sume dia letak kat wallet lain..(uish..byk tol wallet GM aku ni..)..duit tunai tu dia nak wat byr kete..da berhari2 dok kat wallet tp tak byr2..ayooo..cian aku tgk dia..Kak Yat siap tnya kat operator kot2 ade terjumpe ke..ade la sorg tu siap terbongkok2 cr kat bwh2 meja..then ktorg wat la pengumuman..aku rse tak kan jumpe yer la..klu org yg jumpe tu btul2 amanah and jujur,awl2 lg da bg kat receptionist..spe lak tak kenal En Adnan..da terang2 kat IC ade nama dia..then byk lak duit kat dlm wallet tu..mmg enjoy la spe yg jumpe and amik tu..cian lak tgk En Adnan smpai semput2 dia dok melilau cr..inhaler kat tgn je aku tgk..dok sembur2 je kat mulut dia tu..marilah kter doakan agar org yg jumpe wallet En Adnan tu pulangkan balik wallet dia tu..cian aku tgk dia..cam takde mood je nak wat keje..ditambah ngan kehilangan HP isteri dia..uish..mmg malang tol la arini wat En Adnan ngan wife dia..takziah2..makin berpinar la pemikiran En Adnan arini..cian yer..

Last stori..aku skg tgh btul2 bz ngan keje2 yg memeningkan..kene wat animation la utk website..kene wat poster la..ish..pening2..ngan kepala yg mmg SEWEL ni..ayoooo..

2 comments:

Anonymous said...

hai cik mar..wah2 best la ko xlama lagi ye hehehe..tahniah la akhirnye tercapai jgk cite2 ko nk bertunang..ko xnk ajak aku dtg umah ko ke..apola ko ni...kata geng..majlis ko nnt kat mana ek? jgn lupa kasi aku tgk gmbr ko tunang tau

mAr@ZiEy said...

Aku nak wat website lg utk majlis aku nnti..jgn jeles..interface ngan layout aku da prepare da..hosting aku pkai share ngan mmber aku yer..biar 1 dunia tgk..hahah..(terlebih2 lak aku ni..)..just plan je..hahahah..kdg2 aku ni plan je besar..tp takde pape pun..