26 March 2009

Bosan la..

Aku sedikit bosan..
Oppsss salah bukan ckt..
Tp banyak sgt..
Tersangat la bosan..

1st..
Aku yer seminar cancel..
Tak suke tol..
Punya la berkobar nak g seminar last week..
Last2..
"Oppss lupe la nak registerkan nama korg berdua"
Pe perasaan korg..
Tak suke yer!!!
Aku punya la semangat nak pg dgr seminar website tu..
Tp ni yg jadi..
Dala aku bosan tersangat arini..

2nd..
Keje sume aku da settlekan before arini..
Konon la nak g seminar tu..
Tp..adoooiiii...
Keciwa tol..
So skg dok cr lagu besh2 utk dijadikan koleksi..

Klu kat opis ni kene block IP yer..
Tu pon bg mereka yg nak download pape la..
Tp memandangkan aku ni ade site plg besh utk download pape..
So sume lagu aku leh download..
Software ade gak yg lepas utk download..
Tp ade gak yg tak lepas..
Tau xpesal..
Sejak Antivirus Kaspersky ni menjejak kan kat PC aku..
Abis sume site kekadang leh bukak..
Cam Maybank2u pun takleh bukak..
Tension aku..
Tp aku leh bukak gak akhirnya..
Tu pon lepas aku gtau En Azlan..
Cam blog ade gak xleh bukak..
Tension aku..da la bosan..

3rd..
Aku dlm situasi memerajuk kan diri ngan Bie..
Giloooosss...
Tp aku ni hal personal tak berapa gemor nak cmpur ngan kerjaya aku..
Tak seronok tau campur sume..
Tp dlm blog ni..
Aku campur sume..hehehe
Tu yg aku citer sume..hahaha
Tp kan ade gak yg saket ati ngan aku..
ADE AKU KESAH..
Di ulangi ADE AKU KESAH..

....XOXOXOXOXO....

..tp kan bosan2 camni best tau..leh cari keje sampingan lain..
..cam design utk kad kwen aku..hehe

2 comments:

eiman@nurizan said...

tula dah kena block, tu yang dah stop download2 kat opis... kat rumah je buat.. alang2 block tu block je sume sekali... baru best, tak yah buat keje, bleh relax2 jer.. hehe

mAr@ZiEy said...

tp kan..
PC den leh download..
laju je den donwload