17 March 2009

E-Commerce Tea Talk


Ha..arini aku dpt email dr my bos..
Untuk menyemak kan diri ke E-Commerce Tea Talk ni
Anjuran SHRDC...Selangor Human Resource Development Centre..

Tentang ape ek..
Technical Ways of Setting Up Your Website and prepare it in Digital Content..
Good Opportunity for me..I will grab it..
Asal yer my bos ngan assistant my bos kene pg..
Tp maybe bos aku nak ank buah dia yg sorg ni xcellent terlebih ckt..hikhik..

So pd 26 Mac 2009 ni aku akan pg..
Bukan keseorangan but..
Ngan Assistant my bos..Pn Zakiah..
Aku suke jenjalan time keje..yabedabedu..

Tp kan..xlme la..9.30am - 11.30am..
Tak besh tol..
Tak kesah la..
Jnji aku dpt jenjalan time keje..

...XOXOXOXOXOXO...

...perut aku memualkan la arini..BENCI yer..arrrhhh!!!! 

2 comments:

udai said...

best la ko ye duk sapura mcm2 ko dpt wat..zaman aku dlu xdpt suma2 tu..maklumla xpower mcm ko ..bos pn xsuke kat aku tu yg aku xdpt mcm yg ko dpt..xpola rezeki ko kn..bgsla dpt peluang..aku dlu bdk pejabat je keje2 pencacai je aku wat huhuhu

mAr@ZiEy said...

Ish ko ni..
Zaman sudah berubah..hikhikhik..
aku tak power..la..bese2 je..
Sbb tu dorg anta aku g seminar..
maybe sbb ko lelaki so ko kene wat multitasking..
aku ni pompuan ala2 brutal je lebih..
tp lembik gak..ehhehehe..