13 March 2009

Lost..Lost

Ape yg Lost tu..connection ngan my Bie..ala HP dia rosak..adooii..tak tau la pesal leh rosak..da 2 bulan Bie dok ckp nak beli HP bru..tp aku dok tahan2 je..yer la Bie tu selera tggi ko, nak beli HP yg gempak2 je..kebetulan aritu my bos ade kuarkan list utk HP Nokia yg original yer..tp price tu special sikit coz staff price..so agak murah la..price pun cam lebih kurang ala2 cokia je kat kedai..tp yg Sapura kuarkan list tu mmg Nokia Original yer..so gtau kat Bie aritu..dia ckp mmg murah..tp klu nak beli kene cash money la..aku pun tak sure kat sape kene byr..nnti2 aku tnye my bos..

Actually Sapura adalah salah satu client tetap Nokia..cam Proton ngan Sapura la..heheh..so sume HP tu di ambil kat HQ..amik..fresh tau..kuar dr kilang sebenar..klu kat kedai biasa tu kuar dr simpanan yg da lme..then upgrade konon2 baru je sbnr yer..ye btul..mmber aku keje kat kedai HP..dia yg gtau..sbb tu sume GM ngan Manager pkai Hp Nokia je..even tokey Sapura pun pkai Nokia

::Awal yer Bie aim HP (N82) ni..xtau la skg::

Ala..tak suke yer tak leh berhubung ngan Bie..cam betapa bosan yer idup ni..heheh..sah2 weekend ni Bie g beli HP bru..yeyeye..leh pinjam..konon2 pkai HP bru..tu mmg wajib bg diriku..merasmikan HP bru Bie..sume HP Bie ku rasmikan..giillooosss...hehe..leh g beli kasut snikers bru..yeyeyey..suke2 yer..hehe..ok la geng nak g upgrade Website ni..bos suh ubah la..next week dia nak tgk..hehe..adios amigos..*adooiii..Lapo lak ujan2 ni..hem...mkn karipap panas sedap ni..hhhmmmm*

1 comment:

syaza putri said...

salam kak..
saya nk tny..
akak keja kat Sapura ke?
Sapura (M) Berhad?
kalu leh..add sy kat ym..nk kenal ngn akak..