20 March 2009

Morning..

Wa..pagi tol aku update blog ni kan..
Tau xpesal..aku xde keje lg arini..
So ni adalah keje sampingan aku..
Suke tau keje sampingan ni..
Keje sampingan ni pun dpt duit tau..
Siyes..dpt duit..aku dpt pe duit secara update blog je..
Tak caye..ha..korg click la iklan nuffnang aku tu..hahah

Semalam aku g dinner ngan Bie..(besh sgt..)
Aku tiap kali jumpe Bie besh..siyes besh..
Cam korg kuar ngan couple korg..besh x..besh kan..
Klu xbesh tu..aku rse ade sumthing wrong kot ur relationship tu..hikhikhik..
Dala kerinduan aku melampau kat Bie..
Ntah la sejak2 da bertunang ni..
Makin menjadi2 lak kerinduan aku kat dia..(geleya tehh..)
Tu yg org ckp da tunang ni dugaan makin besar..(aku setuju sgt2..)

Kat FACEBOOK aku kelmarin pun ade sesi perli memerli..(add my FACEBOOK plzz)
Ngan spe??..
Ngan mmber2 aku la..hehehe..(gatai ltk status jiwang..rse kan)
Bukan sengaja..tp fakta tu betul..mmg aku rindu..(pesal N3 ni ngade2 ek)
Actually ade sumthing yg Bie gtau last nite..

"Hon..pe kate kte g holiday, da lme kter tak pg holiday kan"
"G holiday mne??..xmau la da la nak kwen, musim ujan lg ni..xbesh la"
Ape ke senget aku tolak cadangan Bie time tu..
So pagi ni aku tersedar dr kesengetan aku smlm..
Terus SMS Bie..
"Bie..jom kter g holiday..tp reramai la..bru besh"
"Gatai..smlm ajk tak mau..nnti Bie tnye dorg cmner"
See...betapa besh tol dpt tunang yg sporting cmtu..
Layan je kerenah SEWEL tunang dia ni..ahaha
Ni yg wat MAKIN SAYANG SAMA KAMU..

Next stori..
JOTAK da beransur sembuh..
Semalam doktor masuk kan ubat kat ontot dia..cian tau..
Doktor ckp suhu bdn dia da tinggi..tu yg sumbat ubat kat ontot tu..
Still lg merengek..(biasa la bebudak kecik..ngade2 terlebih..*wink cam aku kot)
Tp da leh nyakat da..tp tak seriang selalu..still lg nyakat ngade gitu..
Tak sabar nak nyakat dia lebih..

Korang..
Bagilah cadangan nak ktorg holiday kat ne..
Ala dlm negara je ar..semenanjung je dlu ok..
Weekend ni aku kene bentangkan proposal kat Bie..(gilooss..kene ade proposal tu)
Klu da approve nnti aku ajk korg join ok..hikhikhik..

.....XOXOXOXOXOXO....

2 comments:

Anonymous said...

gi bali ler, baru holiday, takat kat mesia tak yah holiday pun bleh pegi... amacam bernas tak idea??

-eiman-

mAr@ZiEy said...

bali tu dlm listing utk honeymoon..

terjah dlm negara dlu bru luar negara..

nnti org ckp negara sndiri tak abis jelajah nak jelajah negara org..heheh