13 March 2009

N3 Jap Je

Sejuk tol arini..pg2 td mmg ujan agak lebat..cam mls je nak g keje..tp apakan daya aku ade meeting ERP Logistics ngan my bos..adooii..aku kene handle lak logistik system sapura ni..aayyyoo..SMC da start da tp kucar kacir..aku igtkan org2 SMC ni sistematik..padahal sme je kucar kacir..ooppssss..terkuar statement panas..hahah..dlu ade la org ckp kat aku yg staff SMC ni wat keje sistematik..tp bile aku selami system keje dorg..agak kucar kacir gak..huhu..camno tu..maybe presure kot xbiasa ngan system automatik ni..haha..skg tgh design system utk AASSB..then SAI..then SBT..adooii..Bru ku sedar yg AASSB yer documentation so complicated..byk dr biasa..yg ado pun da pening..ape lg yg luar biasa ni..byk gler document pakai..sah2 bile key in mau terlingkup dpn pc..heheh

Ngan cuaca yg menyejukkan ni..besh klu tdo ngan selimut yg besh..peluk bantal..smbil mimpikan peristiwa idaman..(cewah..)..tak pun makan pisang goreng panas cicah sambal kicap..adooiii..terlalu enak utk di makan...hhhmmm...tonite kene jumpe Bie..rindu seh..hehehe..kene jumpe gak peduli pe aku..korg tau x..Bie da beli ckt brg2 hantaran utk perkahwinan ktorg nnti..xaci tol!!!..mlm ni siap dia aku genyeng2 dia..heheh..tu pon aku tau dr kakak dia..tak aci tol!!..mmg nak kene genyeng Bie ni..hehe..

Ok la jap lg aku ade demo ERP Logistics system..nak test samada leh run ke walk..hahaha..adios amigos

No comments: