23 March 2009

New Stori

Arini ari Senin aka Isnin..
Aku tak berapa faham npe ade yg eja
SENIN or ISNIN..
Aku cuma mengikuti yer sahaja..

Weekend cmner..ni nak stori ni..
Kelmarin aku kureng sihat..(*senggugut..tau xpe penyakit tu..)
So aku sedikit LETIH + SAKET PERUT..
Utk ilangkan sume tu..aku tdo smpai kul 530ptg..
Tp B4 tdo tu mmg aku BOSAN..
Bie ajk kuar pun aku ckp bg aku rest dlu..klu xnnti aku meragam lak..
Bgn je tdo..trus call Bie..
"Bie..hon da ok..jom kuar.."
Korg agak2 aku tdo tu aku mimpi pe..ye la..bgn je tdo trus call Bie..
Lu PK sndiri la..hahah

So Bie suh siap2 sume coz dorg ajk main bowling..
Aku ngan kekuatan yg ade tu..bgn bersiap utk main bowling..
Aku bwk adik aku Ecah skali..
So tggu Bie amik..
Mama Papa suh aku bwk JOTAK..
Fuh..tak terlarat aku nak jge nnti..

630 ptg..Bie smpai..
Trus g Alamanda main bowling..
Time tu yg ikut..org2 yg biasa follow la..
Abg Azua + Kak Izan + Danish..
Azha + Meor + Bad + Anip..
Aku + Bie + Adik aku Ecah..

Cam biasa la klu kat Alamanda kene tggu la..
Full sume lane..
So melilau jap kat area2 situ..
Aku ni kureng ckt klu kat Alamanda..
Tak byk tempat besh..takat nak angkut family tu ok la..
Dulu sblm GSC ade..mmg tak ramai org..skg ni leh tahan la..

6 org main termasuk aku..
Kak Izan nak main tp Abg Azua tak bg..
Dia da la pregnant 5 bln nak main..
Uish..nnti tak psl2 terjatuh lak..bahaya tu..
Adik aku Ecah jd jurugambar smpai battery camera aku abis dia pulun..
Ktorg main 2 game..
Heheh..aku kene main coz Bie mmg suh aku main..
Dia kan coach aku..kene la turuti..
1st game aku 4th place..
Tp 2nd game aku last place..maybe aku tak lrat lg nak baling kot..
Last balingan Bie yg wat..triple strike ko..haha..

Ade gmbr yer tp aku tak smpat nak transfer kat PC aku..
Nnti2 la aku upload ok..
Pas maen ktorg g shopping kat situ..
Aku nak cari kasut..
Adik aku nak cari sandle..
Bie nak cari jeans LEVIS dia..
Azha nak beli snickers..

Cam tak berkenan je aku design kat situ..
So ktorg g mkn reramai..
Then smpat lg aku ngan Kak Izan g usha tdung..
Minggu ni gak aku pkai kat opis..hehe

Smpai umh dlm kul 10 lebih..
Mmg da letih gler..
Mandi2..siap2 sume utk tdo..
Cam biasa la aku ni klu letih sgt..
Sush nak tdo..golek sne sini la..
Akhirnya dpt gak tdo lps Bie dodoikan..heheheh..

...XOXOXOXOXOXOXOXX....

...bos da bg keje bru so aku nak g wat la ni..hehe

2 comments:

udai said...

fuyooo best la ko ye bie ko dodoikn..

mAr@ZiEy said...

aku tiap2 mlm pojie dodoikan..
selagi aku tak tdo..dia takleh tdo..(kejam kan aku ni..hehe)

ko wat la kat awek ko tu..
takde la dia suh org lain dodoikan nnti..hahaha