18 March 2009

Spe Terer

Aku pelik..
Aku jelik..
Aku nak kelik..(pehal lak ni..ttbe je..)

Ttbe lak..
Bg korg spe lebih berHEMAH time memandu..
Adakah LELAKI
Adakah PEREMPUAN

Korg leh nilai dr segi pemanduan korg sndiri ok..
Klu aku..
LELAKI & PEREMPUAN same je..
Tak de spe yg lebih berHemah if di nilai dr segi jantina..
Why??

LELAKI..(aku nilai dr sudut pemanduan Papa,Bie,Adik lelaki,Sepupu lelaki,Kwn lelaki)
Dorg bwk kete tak pnh ikut had kelajuan..
Time nak potong kete dpn..
Tak pnh nak ikut peraturan..(double line ke x)
Seat-Belt kekdg je pkai..
Modified kete kdg2 tak g check Puspakom..

POMPUAN..(nilaian Myself,Mama,Kwn Pompuan,Sepupu Pompuan)
Adik pompuan aku tak reti drive kete..hehe
Sme je pemanduan ngan lelaki..
Tak de beza pun..

Tp kan..
Bile aku naik kete ngan org yg terlalu berHEMAH..
Aku rse dorg tu SLOW gler..
Tak berani atas jln raya..
Adakah aku seorang brutal jalan raya..
Gillooossss...

Sebenarnya aku bengang ngan seorang pemandu tu..
Slow thp gaban..
Cam bru belajar kete..
Then ade ati nak halang2 aku..
Bile aku cucuk dr belakang kete dia..
Tau lak mrh...
Tak suke org cmtu..
Hambat dia dr kuasa pemanduan kenderaan di jalanraya Malaysia..
TAK SUKE tol..

...XOXOXOXOXO...

No comments: