01 April 2009

1st April..

Morning..
Today is April Fool..
Ade lg ke org wat..
Aku dlu ade gak wat..
Tp skg..
Insaf ckt..tak mau da wat..
Takde faedah..
Wat org mrh je..huhuh

Tp kan..
Arini aku bersedih seketika..
Bie nak balik Bota without me..waaaa..
Aku nak ikut tp Bie tak bagi..
Alasan yer..
Aku kene keje..lgpun aku tak di bagi apply cuti da..
Wa..kejam yer tunang aku tu..
Tau xpesal aku tak di bagi apply cuti lg..
Nnti da kwen payah..da takde cuti..
Nak kenduri lg..nak honeymoon lg..
Ala..aku nak ikut gak balik Bota..
Nak mandi sungai!!!!...(sah2 Mak pelik ngan tunang anak laki dia ni..heheh)

Actually Bie balik ngan Abg Mus je..
Kak Aini pun tak balik..(cikgu mne leh cuti time skola..)
Tp aku peduli ape sume tu..
Jnji nak ikut gak Bie balik Bota..
Dorg balik Bota jap je pun..
Mlm ni gerak..sok petang balik..
Balik pun coz ade kenduri tahlil arwah mak sedara Bie..
Ish..mmg kejam tol tunang aku tu..
Sampai ati tak bwk tunang dia yg SEWEL ni..

Sah2 aku akan meroyan jap nnti..(*dush dush..sedarlah wahai mAr@ZiEy)
Aku ni klu Bie balik Bota ke..aku balik Raub ke or Johor..
Aku mesti akan meroyan..means kerinduan tahap gaban..
Then mula la pakse2 Bie balik cepat...hehehe
Adakah aku kejam or Bie yg kejam sebenarnyer ni..heheh..
Ade aku kesah..dia tunang aku..sukati aku la nak watpe..

Smlm ktorg g pasar malam..
Bie belikan Mama brg2 basah utk Mama masak..(bakal menantu kesayangan tu)
Bie belikan udang,ikan,ayam,sotong,sayur..(nak pujuk aku la konon yer tu..)
Then singgah kat tempat Meor ngan Bad niaga..(roti john hemlet)
Bie dok main2 kotak rokok Pall Mall Meor..
"Jie..isap la sebatang rokok tu,aku tak kesah"
Aku da menjeling tajam kat Bie..(berpusing pk Bie ni smoker lg ke..)
Bie da sengih2 je sambil pandang aku..
Sepanjang aku bersama ngan Bie..(6 tahun)
Takde sebatang rokok pun di hisap depan aku..
Even adik2 lelaki aku pun tak penah nmpk Bie smoke..
"Ko ni Jie,sejak da tunang..pijak semut pun tak mati"
Meor ni mmg nak kene ngan aku tau..
Then Bad ttber mengeluarkan kata-kata..
"Ko jgn risau la,tunang kesayangan ko ni tak smoke pun"
I Like that statement...hehehhe

...XOXOXOXOXO...

2 comments:

[ LADYKiKi] said...

yer.. i pun like lelaki tka merokok. buang doitttt.. menempah
sakittt..

mAr@ZiEy said...

tol tu kiki..
tak suke tol bau asap rokok..saket idung ngan dada..
kat opis ni..my bos selalu smoke..1 opis bau rokok..tak suke tol..